You are not logged in. Please login or register.


Post new reply

Forum discutii elevi- Lalescu → Arhonii → Arhonii → Post new reply

Post new reply

Compose and post your new reply

You may use: BBCode Images Smilies

All fields with bold label must be completed before the form is submitted.

Required information for guests


Required information

Topic review (newest first)

3

https://extraterestriiprintrenoi.wordpr … o-malanga/
-ai aici 12 episoade cu Corrado Malanga, un profesor universitar de chimie .  Daca il cauti pe net sunt si multe carti ale lui in romana.
Sunt multe documentare si carti ale lui david Icke
-interviuri si documentare cu Credo Mutwa - unele sunt doar in engleza.
Dave Hunt autor al cartii "The Archon Conspiracy"

Daca vrei sa iti trimit unele carti sau sinteze ale mele scrie o adresa de email unde sa comunicam

2

Dacă se poate as dori să aprofundez subiectul ,o listă a cartilor care tratează acest subiect ar fi de mare ajutor! Va mulțumesc!
Florentin un OM!

1

ISTORIA INTERZISA A OMENIRII!?!

Lideri fara chip cenzureaza, limiteaza accesul maselor la informatia ce vizeaza originile si trecutul speciei umane, temelie a intelegerii existentei si scopului in viata.
- istoria umana pare a fi cu totul alta decat ne e prezentata oficial
Majoritatea culturilor dispun de carti ce vorbesc nu de oameni primitivi ci de existenta unor civilizatii avansate in trecutul indepartat; Mahabharata, Ramayana/Vedele descriu amanuntit tehnologii pe care noi abia sau inca nu le-am dobandit; descriu aparate de zbor si principiile lor de functionare, arme atomice, descriu avansate tehnici medicale si genetice.
-Textele Vedice descriu că umanitatea trăia o viața lungă în Epoca de Aur și trăiau în armonie cu Mama-Natură. Apoi s-a întâmplat Căderea Omului. Au venit Zei din cer învățându-i pe oameni agricultura,construirea orașelor, au apărut regii și sisteme ierarhice de control, armate, război, sclavia, închinarea și jertfele aduse zeilor. Toate acestea au însemnat Căderea Omului.
- o Era de Aur cu fiinte spiritualizate, succedata de cele de Argint, Bronz si Fier, ce caracterizeaza, gradual, deprecierea umana prin cultivarea lacomiei si egoismului intr-atat incat lumea trebuie reconfigurata printr-un cataclism general, o resetare a umanitatii.
-Toate culturile si civilizatiile credeau ca venim dintr-un nivel spiritual al Realitatii si traiau in acord cu aceste convingeri .

Gnosticismul

 Acum 2.000 de ani, a existat o religie numită gnosticism, precede marile religii. Era religia salvarii, a mantuirii nu prin puterea lui Dumnezeu, ci prin asimilarea unei cunoasteri Ezoterice, Gnoza - care te invata cum sa scapi din materie. Obiectul mantuirii e scanteia divina. Spiritul, cufundat in suflet si carne e inconstient de el insusi, adormit. Constientizarea si libertatea sa se efectueaza prin cunoastere. Tine de scoli ale misterelor precrestine. Gnosticii foloseau plantele psihoactive, yoga și ritualuri sexuale
Biblia invata ca nu s-a dorit cunoasterea pt om (gnozei). Jehovah cere lui Adam și Evei să nu mănânce din pomul cunoaşterii; trebuie sa rămânem prosti, altfel vom fi pedepsiţi.
Se spune ca atunci cand Adam si Eva au mancat din mar au fost cuprinsi de rusine. Au realizat ca sunt sclavi. Scrieri egiptene arata ca doar zeii erau imbracati, sclavii erau goi. Primii oameni au vrut sa se acopere. Oamenii erau în general rezistenți la „religia” impusa, bazata pe frica
Gnosticii au fost şterşi din istorie, ucisi, scrierile lor distruse, considerate eretice. In 1947 redescoperite in Egipt -scrierile de la Marea Moarta, Nag Hammadi, cu 400 ani mai vechi decât Noul Testament si n-au fost alterate ca cele Biblice. Considerate texte apocrife, necanonice.
Textele vorbesc de o rasă ET asemanatoare cu rasa ET gri; fac referire si la o formă reptiliană de ET, la rase ET binevoitoare sau indiferente față de omenire, insa arhonii au fost considerați ostili. Vorbesc de ET foarte vechi. -Enoch spune ca Arhonii au fost blocaţi în închisoarea Terra, o lume 3D, dar se întorc la sfarsitul vremurilor- un moment când timpul va fi zero, o resetare.
In vechime demonii, zeii, îngerii, dracii, erau imateriali dar puteau să ia și formă materială când doreau ei, chiar sa isi schimbe forma. Azi fenomenul OZN are aceleasi caracteristici.
Textul apocrif, Ipostazele Arhonilor sau „Realitatea Conducatorilor” exprimă mitologia gnostică a creației, cosmosului și umanității. Oamenii erau ființe multidimensionale. În acea perioadă de prosperitate am fost invadati de ființe energetice care s-au autodeclarat Zei și conducători ai omenirii. A fost o invazie doar că nu una așa cum e prezentată în filmele  manipulatoare de la Hollywood. Au preluat controlul prin manipulare și frică.
Prima Apocalipsă a lui Iacov prezintă ideea existenței unei parole ce permite ieșirea din acest Program al Simulării Demiurgului.
Mitul Gnostic: Actul I: Formarea Pleromei
La inceput a fost Adancul, invizibil, nenascut. Sursa e singura in univers. -schema cosmica, descrie alegoric Mintea lui Dumnezeu. Numele acestui taram e Pleroma, „Plinatatea” /„Intregimea”. Dumnezeu era singur, se contempla pe Sine. Gnosticii numeau Gandurile lui Dumnezeu, Eoni,o perioada de timp foarte lunga. Au fost 12 Eoni. Sursa si Linistea au dat nastere la 2 eoni, Intelect si Adevar; apoi Cuvantul (Logos) si Viata (Zoe). Ultima dintre cei 12 Eoni este Sophia (Intelepciunea) =Zeita Mama=Sfantul duh, descrie coborarea Luminii in materie. Sophia=sufletul acestei lumi, a venit din centrul galaxiei. Tot ce viseaza ea intra in manifestare. Sophia nu creeaza, produce emanatii – visand. Sofia a procreat un copil-zeu numit Ialdabaoth: era deformat, orb (fara gnoza, ignorant), si nebun. E descris serpentin. De rusine, Sophia si-a alungat fiul afara din Pleroma si l-a tainuit intr-un nor de intuneric. Ialdabaoth a ramas singur, nebun si plin de putere divina. Aceasta fiinta Gnosticii o numesc Demiurgos, Creatorul Lumii .A faurit Cerurile si Pamantul in abisul intunericului si a populat Universul cu conducatori angelici (Archoni). Credea ca e Unicul Zeu , desi, in secret, stia de Mama lui, Sophia. A devenit imbatat si innebunit de propria sa putere .
-Dumnezeu nu e creatorul lumii, e non-existent, omul nu-l poate cunoaste
-Exista 2 lumi: una noumenala , nevazuta,in care o serie de fiinte, eoni spirituali locuiesc Pleroma langa Dumnezeu insusi, si una fenomenala – universul vizibil – cu conducatorii ei, arhontii, o inchisoare al carui cel mai launtric prizonier e pamantul. Creatorul omului si a materiei e Demiurgul. Originea omului e dubla: lumeasca si extra-lumeasca.
-Gnosticii identificau pe Dumnezeul Vechiului Testament cu Demiurgul. În Biblie, frica de Dumnezeu e principala. Iisus definea credinţa sa ca fiind din adevaratul Dumnezeu, ii acuza pe Farisei de slujirea Satanei, pe Ialdabaoth. Primii creştini predicau că nu se închină la Jehovah ci la un Dzeu adevarat. Sistemele gnostice au o tendinţa violent antiiudaică. Noul Testament e rescris de Împăratul Constantin şi informatiile despre Arhoni au fost şterse, la fel ca arderea bibliotecii din Alexandria.
-la tot pasul intalneste suferinta. Dumnezeu, bun prin excelenta, nu poate fi creatorul lumii. Cine a creat lumea? Un demiurg ostil si razvratit impotriva Dumnezeului Bun; el a creat o lume imperfecta si rea, ca si el.
Gnosticism: Sethieni
Gr. Gnosis=“Cunoaştere” de Dzeu; Qabala, Hermetism, Rosicrucianism.
Moise a luat magia cand a părăsit Egiptul. a devenit baza Kabbalei. misticismul evreiesc e original din Babilon. Un mit al credintei gnostice e povestea biblica a lui Cain si Abel. Cain fermier, Abel pastor. Ambii au oferit ofrande lui Dumnezeu – Abel din primii nascuti ai oilor, Cain din recolta. Dumnezeu a acceptat doar sacrificiile de sange ale lui Abel; Cain l-a ucis din gelozie; a fost alungat, blestemat sa ramana fugar si ratacitor pe pamant. Adam si Eva au mai avut un fiu pt a-l inlocui pe Abel, Seth casatorit cu sora sa Norea- din ei s-au tras Matusalem, Enoch, Noe, rasa alesilor lui Dumnezeu pe Pamant. -Fiii lui Seth erau o minoritate elitista. Restul umanitatii descinde din Cain- coruptia, razboaiele erau mostenirea de la Cain.

Ce sunt Arhonii (A.)  gr. "conducatori".

Gnosticii spun că o mare invazie planetară a avut loc în 3.600 î.Hr. Pamantul a fost invadat de ființe misterioase și nemiloase, archonii (Greys,reptoizi, calugarita) : puteau crea Realitate iluzorie, ne manipulau să ne înrobească. Erau geloşi pe noi că avem suflet ,ei n-au. Unii arată ca reptilienii, alţii ca un fetus, pielea gri și ochi negri. Nu înţeleg sacrul si il urasc, urăsc pacea, fericirea ,vor să vibrăm la o frecventa foarte scăzută, hrana lor.
Crestinii iau numit demoni, musulmanii djini, numiti si ingerii pazitori,spirite ghizi.
Arhonii produc spărturi in aura si instaleaza softuri de frica, invidie,ignoranţă şi sex degradat, sunt agresivi, teritoriali, au puteri demonice. Fiinte umbra, isi pot schimba forma, iti pun idei false in minte si pot crea halucinatii. Pot sa-ti provoace voci in cap, invadeaza mintea,te face   lunatic. Pot crea sentimente de iubire pt ei in tine. Isi acopera rapirile creand ecrane false de memorie. Lasa femei gravide si le iau copilul.
-Arhonii stau lipiti de suflet cat timp au mancare emotionala. O masa intunecoasa. Sunt vampiri psihici,paraziti mentali, se hranesc cu energia gandurilor, emotiilor si setimentelor, in special cele negative ca frica, ura; creaza evenimente dramatice care sa nasca energii negative. Le place violenţa şi sunt stimulaţi sexual de conflict, viol, război şi moarte. Creează război pt a consuma energia eliberată prin moarte. Explică de ce e atât de multă tragedie în lume, asa multi morţi, de ce se urăsc oamenii şi se ucid cu fervoare. Ei imping oamenii catre fapte rele
“Archoni”, conduc lumea , fiind ascunşi de “istoria oficială”. Religia, cuvantul latin relegatio = a te lega mental - a te lega la minte . Elitele nu sunt în vârful piramidei, acolo sunt Arhonii.

“Avem un răpitor, un animal de pradă venit din adâncurile cosmosului si a preluat conducerea asupra vieții noastre. Răpitorul este domnul și stăpânul nostru. Ne-a făcut docili și neajutorați.”
“Ei ne-au ocupat pentru că noi suntem hrana lor. Așa cum noi creștem pui în cotețe , la fel și răpitorii ne cresc în cotețe de oameni, humaneros. Astfel, au mâncarea la dispoziție tot timpul.”
Ca să ne mențină ascultători, supuși și slabi, ei ne-au dat mintea lor! Mintea răpitorului e barocă, plină de contradicții, morocănoasă și plină de teama că ar putea fi descoperit. Prin intermediul minții, care la urma urmei este mintea lor, răpitorii injectează în viața oamenilor tot ce le convine. În adâncurile ființei umane există o cunoaștere ancestrală, viscerală cu privire la existența răpitorului. Acest răpitor, este o ființă anorganică. L-au numit zburător, pt că țopăie prin aer. Nu e frumos la vedere. E o umbră mare, întunecată . Ne-au dat sistemele noastre de convingeri, ideile de bine și rău. Ei ne-au dat pizma, lăcomia și lașitatea, ne fac să fim plini de rutine și egoiști.”  – Carlos Castaneda
La romani , “Zburatorul” e un demon care suge energia erotica a fecioarelor.

ARCHONII : ALIENII textelor gnostice
- Greyii din 4D poseda tehnologie sa iti extraga energia, memoria si experientele. Ei te asteapta in lumina cand mori. esti reciclat in alt corp si procesul o ia de la capat. rapesc oameni de mii de ani – Tunelul si lumina la moarte sunt inselatoare.
- se crede ca arhanghelii sunt slujitorii Arhonilor. Arhonii sunt parte a reţelei Demiurgului, – Yahwe, dumnezeul lui Moise, foloseste frica ca instrument de control; e însetat de sânge, oferea indicaţii precise lui Moise cu privire la jertfe pt a nu se pierde nici un strop de sânge. Aceasta sete de sânge e bizară. Ce semnificau jertfele, de ce a fost nevoie de atât de mult sânge? -toate argumentele converg că Yahwe e un conducător reptilian, se substituie Dumnezeului şi manipuleaza omenirea
de ce nu ne amintim viețile anterioare?! Cum rezolvam trecutul, dacă nu ni-l amintim?
Motive pt a simți frică, anxietate, stres si depresie? Stresul provoacă boli de inimă, un criminal global în masă si care nu permite ridicarea vibratiilor. 
-Luna e asemanata cu o nava, multe culturi cred ca sufletele se duc pe luna la moarte.
Universalitatea suferintei e bizara 
-miturile vorbesc de o epoca de aur, fara violenta, in care si animalele erau vegetariene.
-Acum,întregul regn animal, de la insecte la Om, fiecare individ duşmăneşte/e duşmănit de alt individ. Fiecare ucide sau va fi ucis, fără să existe o motivaţie fundamentala -de ce intotdeauna oamenii s-au războit, s-au ucis clipă de clipă? Există o ură şi o vrajbă între indivizi, indiferent de nivelul intelectual. Omul e belicos, distruge tot ce e în jurul său. Chiar tehnologia ne  distruge încet Spiritul. Orice sentimemnt de panică, tristeţe, supărare, enervare, ura, răutate, duşmănie, etc., creează un câmp care e depozitul de energie hrănitoare pt arhoni.
-la tot pasul intalneste suferinta. Dumnezeu, bun prin excelenta, nu poate fi creatorul lumii. Cine a creat lumea? Un demiurg ostil si razvratit impotriva Dumnezeului Bun; el a creat o lume imperfecta si rea, ca si el; o inchisoare a scanteilor divine, inchise in trupuri insufletite.

Plasă de prins suflete (PS)  capcana reîncarnării (re.)

Filozofia gnostică afirmă că după moarte, scânteia divină a sufletului (adusă de Sophia) vrea să se întoarca la Dumnezeu, în Pleroma, însă Arhonii ii blocheaza drumul. Prin intoarcerea Spiritelor la Pleroma Arhonii și Ialdabaoth și-ar pierde sensul propriei existențe, universul fizic.
Plasa de prins suflete e un concept cumplit şi tulburător.
-Arhonii opresc sufletul dupa moarte sa urce la Dumnezeu, il leaga de pamant prin reincarnari.
Memoria îi e ştearsă, sufletul e reciclat în alt corp. Pamantul e o planetă-închisoare , e foarte greu să scapi, rămâne un sistem închis în care se nasc mereu alţi şi alţi oameni cu scopul de a alimenta economia şi de a genera emoţii (negative) cu care să se hrănească arhonii. Fiinţele nu-si amintesc cine sunt. Arhonii ne declanşează emoţiile negative (folosind mass media, războaie, frica şi alte amăgiri), ca să se poată hrăni.
–“suntem crescuţi ca nişte animale la o fermă de exploatare, funcţionam ca generatoare de energie pt arhoni. Ne păcălesc, le dăm acordul nostru de bunăvoie. Cum? Ni s-a spus mereu că trebuie să ne îndreptăm către lumina albă care apare la moarte. Filmele Hollywood-ului, promovează asta.

Moartea clinica (Near Death Experience) & MIND CONTROL
-Exista similaritati intre rapitii OZN si cei cu moarte clinica,NDE. Ambii sunt ridicati intr-o lumina alba. Nu o pot controla. NDE sunt trasi in lumina ca un magnet,trasi in tunel. Reintorsi impotriva vointei lor, convinsi sa se reintoarca. Comunicarea e telepatica in ambele experiente, vad evenimente viitoare. Intalnesc fiinte luminoase ,nu le vad fetele si simt o iubire intensa si euforie. Zeii anunnaki din Sumer luminau . Enoch spune despre copiii veghetorilor ca luminau ca si parintii lor. Moise, Isus chiar si Enoch erau stralucitori la nastere, emiteau lumina. Pistis Sophia, demiurgul, lumina intens ca si Lucifer care se transforma in inger de lumina. ET pot controla corpul astral.
De ce sa invatam lectii aici daca ele sunt mai usor percepute in lumina, fara suferinta?
- in NDE, spune ca a vazut cum spirite se ataseaza de aura persoanelor,ca bare, traiesc prin ele.
-In jocuri video personajul are mai multe vieti, similar cu reincarnarile. Mayasii si budistii credeau ca lumea e o iluzie, aborigenii ca e timpul viselor si ca exista o lume mai adevarata.
-jocuri magice de cărţi,jocuri video cu plasa de suflete, culesul sufletelor şi capcana de suflete.
- ne numim 'hu' man?, Hu- zeu egyptean al gustului/mancarii divine si apare la creatie
intr-o barca solara. ca judecatorul mortilor.
Dacă lumina alba de la moarte e tocmai înşelăciunea? Illuminati şi alte societati secrete îl venerează pe Lucifer, Ingerul de Lumină. Daca discursul new-age despre „lumină” e o capcană, e mecanismul de funcţionare a Plasei de Suflete?
“ET cenuşii ne aşteaptă în lumină când moare un om. Apoi e reciclat în alt corp, iar procesul o ia de la capăt… iată Capcana cu Lumina şi Tunelul de la moarte. Scanând mintea unui muribund, ET proiectează imaginea persoanelor dragi în tunelul de lumină albă, iar imaginea îţi face semn să o urmezi. Dacă îi dai curs, esti prins în capcană şi trimis în altă încarnare, pe care o aleg ei… aceste entităţi percep Pamantul ca pe o mare fermă.”

 - Reîncarnarea e un mod de control, o formă de sclavie. Ne naștem în ignoranță, singurele cunostinte sunt cele care ne-au fost oferite de zei, religiile și ideologiile. După zeci de ani murim tot în ignoranță si revenim din nou pe Pamant. La Reincarnare iti șterg amintirile, te fac să semnezi un contract al sufletului pt a trece prin tot felul de încercări și orori care iti vor provoca mari suferinte, spunandu-ti ca sunt lectii necesare pentru evolutie, pt a compensa Karma, in realitate sunt ca sa generezi energia joasa, hrana lor. 
Lumea ca „Maya” (iluzie)- O temă în budism şi hinduism e că lumea e Maya= iluzie. O altă învatatura budistă spune că viaţa e suferinţă, iar reincarnarea e un ciclu nesfârşit al suferinţei (roata Samsarei), care poate fi întrerupt doar prin practică spirituală.

Ce e Sistemul de Control Matrix?

E totalitatea fortelor si mecanismelor de control cu scop sa ne tina adormiti spiritual.
Institutiile (guvern, armata, medicina, finanțele, mass media, educația și religia) ne construiesc sistemul de credințe și modul de viață. Arhitecții lor ascunși pot fi societati secrete, linii de sânge ale elitelor, sindicate corporatiste, bancheri internaționali, rețele militare acoperite. Unii numesc guvernul din umbră Illuminati sau Noua Ordine Mondiala. Aceasta mașinărie social -politică e Matrix-ul, aspectele exterioare, partea ușor de văzut. Rădăcinile se întind în zona ocultă ET și în ținuturi hiperdimensionale. Suntem intr-un război spiritual imens.
Primul nivel de control e Demiurgul,apoi-Arhonii ,apoi ET, diferiti de demoni,ne-au modificat genetica, istoria, credințele și doresc controlul total al nostru, sunt ființe cvazi-fizice, au inteligență superioara, abilități psihice și tehnologie cu care pot modifica materia, energia, spațiul și timpul. Sunt Arhitectii Matricei. Ne tine in Matrix si limitarea celor 5 simturi- totul se schimbă când reușești să te conectezi cu lumea spirituală.
Controlul se face si prin oameni programati sau manipulati prin intermediul cărora ET pot acționa. Unii n-au control constient asupra lor înșiși.
Slabiciunile care permit Matrix : percepția limitată la 5 simțuri. nu putem vedea dușmanii oculți și energetici. Ca un aisberg, Sistemul de Control al Matricei e ascuns privirii.
- știința e stabilită cu fermitate în materia fizica blocand revolutii tehnologice , free energy
- egoul ne menține ancorați emoțional în Matrice. Când spiritul, miezul ființei noastre, se identifică prea mult cu Egoul își însușește slăbiciunile lui și uită propriile scopuri.
-alta slabiciune e ignoranța, prostia și naivitatea noastra
-ei ne-au īnvatat sa mancam carne, scade vibratia corpului…-maimuţele erau şi sunt esenţial vegetariene…prin hominizare au devenit carnivori…
-credința în realitatea consensuală (ce e permis,ce e imposibil). 

Cum iesim din Matrix

-“Există inteligenţe ascunse/nevăzute peste tot în jur”; pătrund dintr-o altă dimensiune pt a interacţiona cu noi; intersectează cu umanitatea pe multe niveluri , inclusiv spiritual”.
-există fiinţe avansate care au grija de noi.
-Sistemele de programare, telefoanele, TV fac parte din arsenalul lor de manipulare. Folositi-le cat mai putin, iesiti in natura, meditati. Armosfera e supraincarcata de semnale EM.
- trebuie sa ne trezim…a ști cine suntem, cu adevărat.  să eliminăm falsele credințe.
-să generăm permanent endorfine (hormonii fericirii) printr-o stare de bună dispoziţie, să nu ne văicărim de necazuri. Sa fim permanent veseli, să râdem, să cântăm.
-Nu manele, stârnesc egoismul şi individualismul
- ori de câte ori aveţi gânduri şi sentim. negative, gândiţi-vă că sunteţi hrană pt archoni…
-Soluţia e să ne iubim necondiţionat. Iisus:.Sunt doar 2 porunci: „Iubeşte-l pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău, şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi”.
-Ei nu suporta iubirea. Daca vibram la o frecventa mai inalta, evoluam spiritual , devenim liberi
- fara ura, lupta,crime, vor pleca, nu pot gestiona vibratiile. Daca nu vom reusi va fi necesara o interventie externa sa ii aruncam afara. Inamicul nu e uman.
- omori parazitul prin înfometare. Daca ura e inlocuita cu iubire, supararea cu bucurie ,el va pleca caci nu mai are ce manca, nu suporta vibratiile inalte. Ne-au dat mintea lor. Stim ca pacaleala e foarte prezenta in lume. Deci daca devenim mai constienti si iubitori, daca ne ridicam vibratia prin bucurie , nu mai au puterea de a se materializa, a poseda, a se hrani.
- să devenim conștienți de existența paraziților.

ALEX COLLIER– 1995- a vorbit de multe lucruri cand nu era internet, Tv si media nu aveau in agenda subiecte asemanatoare.
-a prezis 9/11, vorbea de rase ET, prezenţa ET pe Pamant, control reptilian al institutiilor americane, Agenda Griilor,adevarul despre Luna,liderii lumii clonati, ET care încalcă drepturile noastre şi prostia omenească, tratate semnate cu rase ET malefice, unde ajung copiii dispăruţi,
-importanta de a opri războaiele, de a ne uni ca rasă şi de a opri credintele induse de ET pt a ne controla, vânzarea noastra la o Elită de guvernele noastre, pt lăcomie şi tehnologie. "
-ET se hranesc cu energie, sunt vampiri. Pot sa o īmbutelieze . Ei fura si trupurile vitale ale fiintelor umane, si le stocheaza.- sunt diferiti si mai avansati, nu mai buni.
Vorbeste de mai multe rase de ET care au colonizat Pamantul , exploratori si ingineri genetici.
- reptilienii traiesc la 160 - 320 km sub Pamant. Sunt aici de foarte mult timp, traiesc mii de ani. Unii sunt carnivori -manānca oameni. Prefera copiii. Oamenii rapesc copiii, ii dau la Greys, care ii dau la Draconieni. E o parte din afacere. Nu vin sus, cat timp le dam sa manānce jos.
- vorbeste de experiente genetice pe oameni
-acuzații aduse templierilor, că erau implicați în uciderea rituală a copiilor și foloseau femei de prăsilă pt a naște copii și a avorta fetuși pe care să-i sacrifice unui „zeu” demoniac.
-descrie reptilienii ca au puterea a 12/15 oameni- foarte rapizi, psihici, stiu ce vei face īnainte de a face. Daca vor sosi aici īn masa vom avea probleme serioase 
- ca tu ai ales sa fii aici, īn anumite situatii e adevarat, dar cānd esti invadat, acest lucru nu e karmic, e o īncalcare a liberului arbitru.
-există 439 de buncăre în lume pregatite sa asigure supravietuirea elitelor in caz de catastrofe .
-Din vremuri străvechi se crede că scrierile care ascund cunoştinţele secrete ale civilizaţiilor străvechi au avut, poate, o origine ET.
   In a 4-a D creezi ce gandesti, devenim un fel de minte de grup. suntem toti telepatici, fiecare poate citi mintea altora, Nu poti ascunde intentiile secrete pt ca te vede īnauntru. Cand treci pe langa cineva/atingi mana cuiva, stii tot despre el,

-Cheia lui Solomon- o carte de magie ocultă. Instrument pt invocarea demonilor, alături de sacrificiile care trebuie aduse lor.
-Premierul Rusiei, Medvedev a spus la TV nationala ca ET se afla printre noi, si SUA colaboreaza cu ei.

Documentare si carti de Corrado Malanga, David Icke, Credo Mutwa, John Todd, sedinte de spiritism W. Crook
- Dave Hunt autor al cartii "The Archon Conspiracy",
clipuri video cu Cameron Day și George Kavassilas 
-Povesti romanesti, legende ale popoarelor, toate vorbesc de uriasi, de vrajitori si vrajitoare care isi schimba forma, de zmei reptilieni care aduc intelepciunea si nemurirea. Cazuri de posedare, de rapiri OZN, copiii indigo, strigoi, zombi, calatorii astrale, cartile mortilor tibetana, egipteana etc. Literatura care descrie arhonii e foarte vasta , veche si noua, nu trebuie multa munca pentru a face noi conexiuni, a crea noi chei de citire a acestor informatii care au fost mereu “sub nas”, dar nimeni nu ne-a invatat vreodata sa facem conexiuni, sa le pricim si altfel decat ca povesti.
Sunt in aceeasi cheie cu Uriasii, Arborii uriasi de siliciu, Tartaria si resetarea omenirii. Adevaruri care sunt la vedere dar nestiind sa le citim , pur si simplu nu le vedem.

https://magicinsight.wordpress.com/2015 … -matricii/
https://magicinsight.wordpress.com/2015 … rdner-com/
https://magicinsight.wordpress.com/2016 … nui-arhon/
http://in5d.com/how-to-exit-the-reincarnation-system/
http://www.trickedbythelight.com/tbtl/index.html
https://www.youtube.com/watch?v=jVDjToIyohw
http://www.ascensionhelp.com/blog/2013/ … ht-worker/
https://www.wingmakers.com/content/neruda-interviews/
http://www.trufax.org
https://www.youtube.com/watch?v=UcCYT4OpA7g
http://wespenre.com/site-map.htm
https://www.youtube.com/watch?v=UYfyI0CZX5A
http://howtoexitthematrix.com/2015/03/1 … he-matrix/
https://www.youtube.com/watch?v=tPV43LND_78
https://www.youtube.com/watch?v=o_wD2G60iV8
https://www.goodreads.com/book/show/833 … e_Red_Pill
https://magicinsight.wordpress.com/2016 … -rapitori/
https://www.youtube.com/watch?v=DjP3cnTE30U
https://lumeacarnavalului.wordpress.com … a-sclavie/ 
http://www.terapii.net/2013/10/cum-sa-f … eu-si.html
https://dawildside.wordpress.com/the-fifth-interview/
https://lumeacarnavalului.wordpress.com … na-sclavie

Forum discutii elevi- Lalescu → Arhonii → Arhonii → Post new reply