1

Topic: Manipularea suprema

Manipularea suprema

  -Exista o singura familie genealogica care conduce acest pamant si e foarte veche, e aceeasi familie care a condus pamantul inca din egiptul antic si e foarte raspandita.
-Multi cred ca oricine poate ajunge presedintele americii. Dar dintre cei 43 de presedinti 42 sunt inruditi intre ei mergand pana la monarhii europene, la Wilhelm de Orania,la familia regala britanica. Aceste familii sunt inconjurate de simboluri antice si acum.
-Sunt 3 orase stat care functioneaza privat si sunt in afara oricarei jurisdictii. City of London, Vatican si Whashinton DC (district Columbia). Aceste tari in interiorul statelor unde se afla au propriile legi, drapele, forte de politie. Nu platesc taxe tarilor in care traiesc. Impreuna, cele 3 orase private conduc lumea, Londra e centrul financiar, Washinton e centrul militar si Vaticanul e centrul spiritual.

-Exista o forma de control asupra celor 5 simturi orchestrata prin societati secrete si familii ce se incruciseaza intre ele , Illuminati. Ei controleaza corporatiile internationale, bancile, guvernele, mass media, industria farma, petrolul, securitatea, politia si ce se preda in scoli. -Illuminati: “o elita formata din liderii lumii, oameni de afaceri, inventatori, artisti, si alti oameni de influenta”, care modeleaza orice miscare majora de pe planeta”   -Secretul suprem - David Ike

.. ne nastem roboti, traim ca niste roboti si murim la fel …inchisoarea perfecta..
-Traim intr-o lume total diferita de cea care pare la suprafata a fi…
…lumea ce o privim la TV e o fatada.. suntem condusi de o elita bogata si fara scrupule..
2% din populatie controleaza 98% din resurse..restul ne luptam pt cei 2% lasati..
..vorbim de libertate - si traim in cel mai controlat mediu care a fost vreodata..
-se inventeaza jocuri stupide care sa ne amuze si sa ne tina departe de adevar,..
..munca e mai stresanta, timpul la munca tot mai lung, timpul liber se reduce 
- se incurajeaza bautura si distractiile. La bautura adevarurile sunt luate in zeflemea..

-Sclavia continua prin sistemul bancar si indatorare!
Free energy – e ascunsa , Mancarea sanatoasa – e contaminata, modificata genetic
Media – facuta sa te spele pe creier , Vaccinurile – controlul populatiei
H.A.A.R.P - razboiul meteorologic ,MK Ultra - mind control

Sistemul transforma oamenii in masini ce parcurg niste cicluri repetitive de experienta si comportament numit viata. Majoritatii oamenilor li se spune unde sa mearga, ce sa faca,ce si cum sa gandeasca. Cine decide la ce ora va treziti dimineata? unde sa mergeti si ce sa faceti? Daca aceste decizii nu va apartin, sunteti prinsi in plasa controlului. Daca va rasculati sunteti concediati, daca nu sunteti platiti nu aveti ce manca si unde locui. Sclavul unuia e stapanul altuia. Toata lumea sa controleze pe toata lumea. Sistemul nu ne serveste pe noi. Noi ii servim lui.
Datoriile inseamna control din partea guvernului.
-Indiferent ce indicatorii analizezi, mergem tot inspre mai rau. Sistemul e terminat: nu asigura dreptate, protectie, nu poate si nici nu vrea. In capitalism nimic nu e sacru.

“Suntem guvernati, mintile noastre sunt modelate, gusturile formate, ideile sugerate de oameni de care  n-am auzit niciodata. In aproape orice aspect al vietii noastre suntem dominati de un numar mic de oameni, care inteleg procesele mentale si modelele sociale” -Propaganda- E.Bernay
-Lippmann, Bernays si Lasswell, toti au declarat ca nu suntem responsabili de propriul destin, el apartine unei criptocratii, un guvern ascuns.

-H.G.Orwell in 1984 descrie o inchisoare circulara, in care fiecare supravegheaza pe celalalt, si prin turnatorie, politie si control permanent se inrobeste o natiune. Detinutii isi inchipuiau ca sunt supravegheati mereu. (de fapt e exact modelul in care functionau societatile comuniste, dovada ca au fost elaborate in laboratoare psihologice)
-Guvernul prusac a facut cercetari cum sa transforme individul in resursa umana.
-Psihologul Wundt si Pavlov au demonstrat ca omul se poate programa, poate functiona ca un robot, ca nu are suflet, justificand manipularea lui.

Manipulare suprema
“Traim intr-o natiune in care doctorii distrug sanatatea, avocatii distrug dreptatea, universitatile distrug cunoasterea, guvernele distrug libertatea, presa distruge informatia, religia distruge morala, bancile distrug economia”  Chris Hedges

....traim mamipularea suprema..
…sistemul de educatie - ascunde cunoasterea..
…sistemul de sanatate - creaza boli in loc sa le vindece…
…sistemul financiar      - e creat sa fure averi legal..
…civilizatia                   - e mai necivilizata ca niciodata..

-traiesti fara sa stii cine esti, de ce esti, de unde vii si unde mergi
- asta sa fie tot? o viata mereu in datorii, de cumparari si vanzari?
- a cumpara mereu acelasi lucru in alt model pastrandu-te mereu in datorii, ca un hamster intr-o roata aleargand mereu fara sa ajunga undeva..nonsens..
- mare parte din viata acumulam datorii pt a cumpara ceva prezentat ca important, tot ce natura are gratis ne ramane strain. Pretul platit e viata insasi. Traim o viata dupa valori arbitrar impuse si dirijate
- Realitatea ne e prezentata prin TV..ne impun directia in viata, ce rate sa faci, ce sa cumperi ,unde sa mergem,ce sa vizitam, pe cine sa uram, sa iubim;
-Functionam intr-un sistem bazat pe imitatie, preluam o Realitate care nu e a noastra , o dorim pt ca si altii si-o doresc si vrem sa le aratam ca noi avem ce isi doresc ei
..totul e o mare porcarie..un surogat de Realitate si nici macar a noastra..
-de mici suntem invatati sa percepem Realitatea intr-un mod care convine societatii, ca trebuie sa muncim sa ne asiguram existenta sau altcineva trebuie sa munceasca pt noi.
-Nu mai avem relatii adevarate ci bazate pe putere si manipulare.. pe minciuna fortand pe celalalt sa se comporte a.i. sa obtin eu ce doresc ..
-din emisfera stanga percepem doar izolarea si viata ca o lupta
-diversitatea e greu de controlat. se prefera un guvern mondial, moneda si armata unica.

 PROBLEMA — REACTIE — SOLUTIE

- metoda de guvernare manipulativa
–prima data creezi o problema; sufli in foc sa il intetesti pana oamenii vor avea o reactie si vor cere o solutie; solutia e exact ce s-a dorit de la inceput dar nu se putea implementa direct fara revolta.. Orwell o descrie ca Reality Control. Un exemplu cunoscut e bombardarea Pearl Harbor din care a rezultat intrarea USA in WWII..
-Creaza dezordine a.i. poporul sa ceara “ordine”. Pretul ordinii va fi scaderea libertatilor oamenilor. Din  “haos” la “ordine” , dicton NOM(noua ordine mondiala NWO ). 
-Creezi problema (de ex.-lasi violenta sa creasca), va aprinde o scanteie in populatie, o reactie (“avem nevoie de mai multa securitate, Obama, fa ceva”), si apoi implemetezi exact ce ai vrut de la inceput, controlul armelor, guvern totalitar,cip biometric, etc).
-iata de ce problema refugiatilor e lasata sa scape din mana. Daca va fi multa violenta si crime in tarile occidentale, populatia va implora guvernele sa faca ceva, sa implementeze ID biometrice pe refugiati… si pe ei desigur…

-"Ia-ti un job. Du-te la lucru. Insoara-te. Fa copii. Fii la moda. Priveste la TV. Supune-te legilor. Asigura-ti batranetea. " - indoctrinari

-prof. Rugina despre guv. mondial
https://www.youtube.com/watch?v=OtfCsJUEJHM

Mind Control

 -publicitatea e cea mai potenta sursa de a schimba obiceiurile. Atrage atentia spre un produs ,creaza dorinta de al avea, induce clientului dorinta de a merge la piata sa-l cumpere.
-cand induci cuiva o schimbare de comportament, sistematic, asta e spalare a creierului
- indoctrinarea intensa transforma radical credintele si atitudinile mentale
-peste 90% din toata media e controlata de doar 6 companii,
-manipularea inteligenta si constienta a obiceiurilor si opiniilor maselor e importanta. Cei care manipuleaza aceste mecanisme nevazute ale societatii constituie un guvern invizibil, adevaratul detinator al puterii.

"Vom sti ca programul nostru de dezinformare e complet cand orice crede publicul e fals." - CIA Director William Casey:
“ Propaganda e bratul inarmat al guvernului invizibil” - E.Bernay