1

Topic: Razboiul si zeii

De ce merg oamenii la razboi?

- revolutiile sunt vechi ca istoria. Revolte impotriva zeilor, a regilor.
- pe tot pamantul creaturile se lupta intre ele, pt mancare, teritoriu sau partenere.
- Agresiunea pare a fi un comportament universal pt supravietuire
- libertatea nu e dorita de zei. Biblia e plina de pedepse pt nesupunere. Pt a pastra controlul Veghetorii mentin conflictul perpetuu prin invrajbire si mentinerea fricii. De la inceput omul e in sclavie; in istorie au aparut mereu invataturi care mentin sclavia
- razboiul e un instrument de control. Folosit si pt a tine oamenii divizati, ai reduce numeric

Războaie în cer

- Apocalipsa lui Ioan: In cer a fost război. Mihail şi îngerii lui au luptat împotriva balaurului şi îngerilor lui. nu a mai fost loc pt ei in cer. In cosmos au avut loc războaie, au existat învingători şi învinşi. Invinşii au plecat. Se vor răzbuna, într-o zi, pt umilirea suferită. Invinşii şi-au găsit refugiu pe Pamant!

Dovezi ca suntem sclavi

-pamantul poate fi proprietatea unei societati ET. Omul pare a fi o rasa de sclavi. “Iata,omul a devenit ca unul dintre noi, cunoscand binele si raul. Sa il oprim sa manance si din pomul vietii si sa devina nemuritor”. Aici sunt 2 indicii : cine si de ce a fost creat Adam. -“ sa facem om dupa imaginea noastra”- “ pt ca nu era niciun om sa cultive pamantul.”
-pacatul originar are de a face cu nuditatea nu cu sexul. Goliciunea reprezenta sclavia. Lui Adam I-a fost rusine cu goliciunea lui caci a inteles ca goi erau doar sclavii. Tablitele Mesopotamiene spun ca zeii erau imbracati in timp ce sclavii erau goi.
- omul de Neanderthal a disparut brusc. Homo sapiens e facut din Neanderthal prin genetica. Muncitor primitiv trebuia facut sa stie sa manuiasca unelte si sa urmeze ordine. Solutia a fost Adam. Combinand genele lor cu cele de Neanderthal l-au upgradat la Homo sapiens. Sumerienii antici au vazut pe Neanderthal. Il numeau omul maimuta. Nu-l considerau inrudit cu omul.
NEANDERTHAL + ANUNNAKI = HUMAN SLAVE
-E si raspunsul de ce sunt multi oameni parosi inca
-oamenii erau neascultatori, se revoltau des pe zei; solutia de control a fost data la Turnul Babel. Unitatea lor era nedorita de zei.
-scriitorii antici au descris zeii ca fiind capabili de iubire, ura, umor, onestitate si depravare
-ca vite de povara oamenii erau tratati crud de zei pt a impune prin frica controlul. Erau macelariti cand deveneau prea multi si incontrolabili. Uciderea cu sange rece, Infometarea, aducerea de boli peste ei, restrictionari de nastere, cauzarea infertilitatii. Infometarea mergea pana la canibalism.
Pt ca nu ascultau si se revoltau a fost programat chiar un potop sa ii distruga.
-combinatia de plagi, inchizitie si genocide furnizeaza elemente pt o apocalipsa profetita
-Cartea mortilor face referire la razboiul dintre zeii pazitori si sarpe
Zeii au condus dupa principiile politice de azi – sa intretina sclavia
-comportamentul lui Yahve in biblie e ucide si da la o parte. Nu poate fi tatal lui Isus caci e mincinos si manipulativ si nu doreste conoasterea pt om.
-la musulmani le spune sa omoare pe toti care nu sunt musulmani caci nu e pacat
-la evrei la spune ca sunt superiori si toti ceilalti pot fi omorati sau facuti sclavi..
-Dumnezeii din biblie si masonii de azi care guverneaza au acelasi comportament si sunt aceeasi
Biblia descrie un fenomen politic: 2 parti puse in conflict de o alta, din umbra. Machiavelli:
1. isca un conflict care sa faca cele 2 parti sa se bata intre ele, decat impotriva ta.
2. ramai ascuns ca fiind initiatorul conflictului,
3. ajuta ambele tabere sa intretina conflictul
4. fii vazut ca cel binevoitor care poate rezolva conflictul

-la Turnul Babel, sa tina oamenii dezbinati si sub control,zeii au aplicat tehnici machiavelice.
Iau facut sa se bata unii contra altora, instigate de ei.
Ambii se roaga la acelasi Dumnezeu sa gaseasca solutii de scapare.
-Rasismul si teoriile rasiale sunt o forma machiavelica de invrajbire, intretinerea unei forme de sclavie, tine oamenii invrajbiti
-Conform lui Calvin, omenirea e inca pedepsita pt pacatul originar… justifica violenta
-credinta puritana : vezi pacea ca ceva gresit, ca ai oprit lupta impotriva lui Satan
-doctrinele lui Marx stipuleaza ca lupta de clasa e inevitabila si de dorit
-religiile din India au fost aduse de invadatorii arieni care au impus castele, deci sclavia

Plagile si zeii

Constantin a facut schimbari in crestinism in 325. Gnosticii nu doreau zeificarea lui Isus , il vedeau ca pe un invatator. Consiliul a hotarat divinizarea lui. Asa au aparut 2 mari crime: erezia ; cine vorbea impotriva crestinilor era ucis,i se confisca averea, etc.. In bizant 100 de mii ucisi.
-in 553 Iustinian in Constantinopol a interzis doctrina reancarnarii.
-in timpul reformelor lui Iustinian ciuma bubonica a cuprins imperiul roman de rasarit si s-a intins in Europa. Multi au vazut-o ca pe o pedeapsa de la dumnezeu caci au avut loc fenomene aeriene ciudate. 4 lumini stralucitoare au aparut pe cer in jurul soarelui, noaptea a fost lumina ca ziua, apoi ciuma a venit. Gregory raporteaza in Roma un imens dragon peste oras si a cazut in mare, urmat de o severa plaga imediat dupa aceea

Ciuma - Moartea neagra

-Ciuma bubonica a inceput in Asia si a venit in Europa. A ucis 25 milioane de suflete, 1/3 din
populatia europei in 4 ani. 1347 - 1350. Continua sa loveasca europa pana in 1700.
In sec.18 Inquisitia moare si ciuma bubonica odata cu ea. Epidemia s-a terminat brusc.
-multi spun ca a fost adusa de o ceata urat mirositoare, ce aparea dupa lumini pe cer
-intre 1298 si 1314, 7 comete s-au vazut in europa. Mingi de foc deasupra Parisului. Se pastreaza inca in popor credinta ca astfel de fenomene aduc dezastre.
-ca si azi, se spreia chimic peste oameni .Vizita unor straini in negru (cu instrumente lungi asemanatoare coasei cu care probabil spreiau) in campuri era urmata rapid de izbucnirea ciumei
-oameni similari sunt raportati in Ungaria si alte tari
-ceturi asemanatoare sint raportate in China si Cipru
-Hipocrate ( 460-337 B.C.) declara ca o molima a fost adusa de schimbari in atmosfera
-holera adusa de vasele englezesti din Marea Neagra , relateaza ca o ceata albastra a trecut peste vapor, si se inregistreaza primul caz de holera din1848-1849 in England.

Cruzimea lui Jehova

biblia - plagile erau metoda folosita de Jehova sa pedepseasca popoarele
-plagile din Egipt pt faraon: furtuni, invazii de insecte, fenomene ceresti; mana domnului a distrus si a ucis orase Filistine cu bube, umflaturi dureroase. In alt oras distrus a ucis si tineri si batrani care aveau umflaturi dureroase in zonele intime. Plagile din Egipt, infiorator de crude si inutile, omoara mii de oameni doar sa schimbe un gand al faraonului, sa ii lase liberi pe evrei.
-daca dumnezeu vroia sa indrepte oamenii nu o facea prin plagi. In europa dupa asemenea epidemii, saracia, foamea, mizeria, nu duceau oamenii la indreptare etica ci la decadere morala. Trebuia sa devii rau sa poti sa supravietuiesti. Apareau des nebuniile, la fel ca in razboi. Au dus chiar la genociduri, exterminarea evreilor ,acuzati ca ar fi incercat sa otraveasca fantanile.

-scriitori antici descriu pe zeii pazitori ca excesiv de violenti, sangerosi si razboinici.
Jehova cere supunere oarba. Multi se revolta si Jehovah reactioneaza crud. Jahve a ucis 14,000 evrei pt nesupunere, ucigand sau aducand boli peste ei ca si zeii din Sumer.
-cand armatele evreilor au ajuns la Canaan Iehova, ca sa le dea pamant, a pus armatele sa depopuleze tot ce era in jur. Joshua a omorat toate orasele de pe deal si din vale ucigand tot dupa cum i-a poruncit Dumnezeu. Genocidul a fost explicat ca toti erau pacatosi. Nu putea fi adevarat,  au fost ucisi si copiii si animalele. Adevarata crima era ca nu erau obedienti lui Jehova.
-Genocidul va fi folosit ca o forma rapida de a schimba o societate politic si social, inlocuind
un grup cu altul. Mai tarziu vor fi folosite forme mai putin sangeroase, de amestecare etnica
-Dupa moartea lui Moise, chiar Jehova si armatele lui Israel au violat tablele de legi. “Sa nu ucizi si sa nu furi”. La preluarea Canaanului au ucis si au jefuit in stil barbar.
-Libertatea credintei nu-i tolerata. Sclavia e acceptata, evreii isi dadeau fetele in sclavie
-Pare ca cine a dat comandamentele nu a fost acelasi Dumnezeu care a intrat in Canaan.
-”nu a fost nici un oras care a facut pace cu Israel, caci Dumnezeu le-a inghetat inima sa refuze pacea, sa poata porni razboiul sa ii nimiceasca”...pasajul e machiavelic. Jehova face pe victime
sa se lupte cu Israel astfel ca ei sa poata fi distrusi
-la fel a facut Jehovah si la iesirea din egipt cu Moise. Jehova i-a spus dinainte lui Moise ca il va face pe faraon sa spuna nu, sa poata trimite plagile sa vada cine e el. Calamitatile erau de o cruzime barbara. Boli, infectii, arsuri de piele cauzate de un praf raspandit in toata tara, si in final uciderea tuturor pruncilor sub un an .

Profetii apocalipsei

Invataturile apocaliptice pot fi manipulative, sa ne tina intr-o forma de frica.
-sute de ani fratia a furnizat conducatori pt revolutii sangeroase pt a aduce omul nou. Ziua judecatii e urmata de utopia (1000 ani de pace) doar pt cei ce se supun. Supune-te sau mori.
Sfarsitul lumii : in Persia in 550 BC , Zoroastru invata o forma de Aryanism, de rasism
Deducem ca zeul lui Zaratustra era un zeu pazitor, Ahura Mazda e un barbos intr-un obiect circular. -Zoroastrismul a fost raspandit in Persia tot cu ajutorul zeilor la fel ca la Israel. Aryanul a fost asa puternic ca numele persiei s-a schimbat in Iran.
-Ezechiel a fost luat la bordul unui OZN tot pt a i se da un mesaj apocaliptic. Indicand ca Veghetorii erau creatorii Apocalipsei.
-Jehova va continua sa manipuleze oamenii sa se razboiasca, frate cu frate.
Apocalipsa lui Ioan -se pot sub anumite droguri implanta mesaje .-o experienta asemanatoare cu Ioan (i s-a dat sa manance ceva dulce la gust dar amar in stomac) a avut si Ezechiel
-Textele spun ca zeii erau barbati si femei si ca aveau relatii sexuale. Erau chiar prostituate care hraneau zeii pt poftele lor. Exact ce fac si politicienii astazi.
-zeii Egiptului au fost pictati cu capete de animal. Faraonii si preotii actionau pt zei. Egiptenii antici au urat pe constructorii piramidelor si amenintau cu vandalizarea lor. La fel uram si noi
guvernele astazi. Zeii erau cunoscuti ca “porcii razboiului”.