1

Topic: Industria Transplantului de organe

Industria Transplantului  de organe

-e ca si cu vaccinarea: multi traiesc cu iluzia ca e o chestie buna, pana cand - loviti de destin- incep sa se informeze cu adevarat despre subiect.

-de la un mort nu pot fi obtinute organe transplantabile!
Acele organe sunt moarte ca si mortul. Organe viabile, se recolteaza doar de la un om viu.
"se poate vorbi de deces : când apare întreruperea ireversibilã a functiilor respiratorie si circulatorie ,a sistemului nervos central, inclusiv a trunchiului cerebral"
-cand inceteaza activitatea creierului, inima poate continua sa bata.
Cand inceteaza activitatea inimii, in cateva minute inceteaza si orice activitate a creierului!
-in inima exista o structura neuronala independenta (!), asemanatoare cu a creierului.
Inima are un camp magnetic  de 50 - 5000 de ori mai puternic decat al creierului.
  In traditiile vechi inima e centrul emotiilor, intuitiei, intelepciunii, pasiunii si iubirii, poarta spirituala catre adevarata noastra fiinta. Acest camp al inimii pulseaza si trimite modele ritmice foarte complexe in tot corpul . Creierul se sincronizeaza dupa acest puls Electromagnetic. 

“Moartea cerebrala” e o definitie strict legala, fara baze stiintifice, creata pt a putea extrage organe vitale fara pedeapsa legii. Oamenii in moarte cerebrala trebuie hraniti si testati pt compatibilitatea cu primitorii de organe. La nevoie sunt resuscitati.
-pt extragere de organe, omul in moarte cerebrala primesc intravenos medicamente pt imbunatatirea circulatiei si a activitatii inimii, antibiotice / heparina. Sunt tinuti in viata, caci e vorba de prelevarea de organe vitale.
- 75% din pacientii etichetati in moarte cerebrala aveau reflexe!!
- "oamenii aflati in moarte cerebrala nu sunt morti - se scot organe dintr-o fiinta umana vie."

-„traficul de organe” – prosperă, de pe urma accidentelor auto.
Ai nevoie de victime proaspete pe care să le declari, stupid, în “moarte clinica” – o altă inepţie criminală, legalizată prin noul card de „sănătate”, cu acord abuziv prezumat – pe care să nu te mai oboseşti să le şi resuscitezi, fiindcă sunt mult mai valoroase moarte decât vii.
-valoarea partilor folosite de la un donator =250.000 de euro. E motivul pt care se specifica pe cardul de donator, separat, donarea de tesuturi .

-Pt multi nu e simplu sa traiasca cu un organ strain. Unii au o relatie ciudata cu organul, ii dau un nume si vorbesc cu el, altii nu-l pot accepta ca pe ceva ce face parte din ei. Unii se lupta permanent cu remuscarile de a fi participat la moartea altor oameni. Multi isi doresc sa stie al cui organ l-au primit, ziua in care ei l-au primit fiind ziua mortii altcuiva; acest lucru ii chinuie. Oamenii care au primit organe si-au modificat personalitatea dupa transplant, unii au capatat alte gusturi la mancare, altii aveau cosmaruri permanente / halucinatii, altii intrau in depresii cu dorinta de moarte. Majoritatea nu reuseau sa integreze organul strain in corpul lor.

-cine a primit un organ nou (ex. ficat) va plati anual pt medicamente 150.000 de euro!
-marketingul transplantarii, "vinde" conceptul de donare de organe, folosind expresii cu greutate emotionala,- "sa oferi darul vietii", "inima omului pe care-l iubiti va bate in altcineva" si alte platitudini, lipsite de semnificatie autentica.
Industria de transplant si donare e o afacere de multe miliarde de dolari."

Pana cand nu stim cu adevarat ce este moartea s-ar putea ca din lacomia de bani sa chinuim si pe cel ce preia un organ strain cat si pe cel ce doneaza. Doar in civilizatia occidentala despre moarte se vorbeste prea putin, e evitata, ocolita, mortii sunt cosmetizati sa para ca sunt vii, sunt scosi din locurile cunoscute si tinuti singuri fara priveghere nocturna cand de mii de ani in cultura romaneasca toate ritualurile erau implinite cu sfintenie pentru ca se adresau sufletului omului si se ingrijeau de mantuirea si iertarea lui. Folclorul si religia noastra vorbesc de faptul ca sufletul este confuz si derutat la moarte iar noi facem legi sa il lasam asa,chinuit, si nu doar sufletul ci si corpul il vaduvim de organe. Transformam totul in marfa, revenim la valorile comuniste  , la Marx si teroarea rosie.   

  Pare ca exista o conspiratie si impotriva mortii in occident. Se anuleaza ritualuri dragi si incarcate de semnificatii in mii de ani .
  Daca totusi exista reincarnare, mantuire, rai si iad, toate acestea fiind legate de moarte si semnificatia ei ?
  Daca afectam destinul omului prin aceste practici zugravite ca "umaniste" dar "barbare" din punct de vedere spiritual?