1

Topic: Tartaria-mud flood, giants

 Tartaria and mud floods

Legenda tartarilor e sustinuta de Herodot- un trib nobil si glorios. Numiti si „teutari” /„titani”, acestia erau, relata Homer, „favoritii zeilor”, „intreceau pe toti oamenii in inaltime, forta si frumusete”.
- unele insemnari  spun ca tart Aryan puteau fi mostenitorii imperiului atlantidei
TARTARIA a fost continentul stabilit si construit de Giganti.
-Tartaria sau Imperiul Tartary/Tartarian trasat in vechile harti a fost inlaturat din hartile moderne. Nu suntem invatati despre el la scoala. Tartaria era Scitia, scitii au fost aruncati in urma in istoria falsificata. Mongolia, copiii lui Magog. Multi istorici considera tartarii, mongolii, moscovitii, ca fiind un singur grup. Gingis-han e descris ca fondatorul Tartariei, imperiul mongol.  -
Tartaria (“Tataria” ) e numele imperiului premongol. Era lider in tehnologie avansata, free energy si arhitectura grandioasa..  Cuvantul grecesc “Tartar” face referire la lumea subpamanteana,  lumea de sub lumea noastra.
Se presupune ca imperiul tartar a fost ingropat si maturat  de pe fata pamantului de un potop de noroi.
E posibil ca tartarii sa fie poporul fondat de fii lui Noe . Erau un popor foarte inalt, chiar urias.
Se crede ca  Tartarienii erau  “Breatherians,”, ca se hraneau cu energie direct din eter. Energia vanturilor si alte energii . Pt ca ar fi avut alt fel de digestie decat noi, nu aveau nevoie de toaleta.
S-au gasit multe cladiri care nu aveau wc in bai. Tartarii erau maestrii ai masoneriei, zidariei , constructiilor, tehnologii cu abur si electricitate, stapaneau free energy si arhitecturi grandioase. Stilul lor arhitectural Roman/Gothic poate fi vazut si azi in apeductele de apa, pietele din orase, banci, baraje, catedrale, biserici, spitale , teatre, guverne si alte cladiri publice.
Potopul lui Noe ar fi doar unul dintre potopurile din vechime.

-Tartaria este o nuca tare.  putini stiu de ea si nimic precis. Nu se vorbeste de ea in manualele de istorie, in media. Gasim documente ca era o tara cu propriul guvern, propria limba, propriul steag, dar si ca era cel mai mare imperiu din lume lasandu-si urmele pe toate continentele in arhitectura si arta si apoi pur si simplu dispar din istorie, ca mayasii, fara  explicatie.
In hartile si scrierile din 1650 ,1700 se vorbeste de tara Tartaria si era bine cunoscuta si cartografiata, iar istoricii de azi invata in facultati ca Tartaria nu a fost niciodata o tara ci doar un tinut.
-CIA in 1982 publica  un document din 1944 , despre cum comunistii rusi au dat directive clare sa se rescrie istoria si sa stearga referintele la Tartaria. De fapt in toate statele islamice cucerite de rusi s-a rescris/falsificat istoria, rusii aparand mereu in lumina favorabila. Cei care mai scriau adevarul erau distrusi sau ucisi. De ce tot acest secret?
-Din maretia cladirilor se vede ca nu suntem prima civilizatie dezvoltata din istorie, ca au fost altii inaintea noastra.
Pot fi societatile secrete implicate; si intelegem acum de ce sunt secrete. Doar ele pastreaza cunoasterea reala a istoriei si noua ne servesc dezinformari si istorii falsificate, o noua ordine a lumii, distrugand documentele popoarelor vechi pe oriunde au trecut sub pretext ca sunt eretice. Ce s-a intamplat cu vechea ordine a lumii?

Arhitectura tartara e fabuloasa

https://cni-hd.ro/forumelevi/Mudflood/cladiri_gigant1.png
https://cni-hd.ro/forumelevi/Mudflood/cladiri_gigant4.png

-Tartaria era cunoscuta pt maretele cladiri artistice, frumoase statui , cladirile inalte erau pline de antene pe care inca nu le intelegem. Folosea simbolul bufnitei si al grifonului si al vulturului bicefal. Imperiul nu a fost numai cucerit, dar pur si simplu inlaturat din istorie.
-cladirile vechi de sute de ani din toata lumea au acelasi model de cladiri, cu arcuri si obeliscuri,cupole si turnuri cu antene . Multe constructii grandioase par decorative, cu putina functionalitate. Foarte multe constructii au usi uriase pana la 10 m si cu incaperi  foarte inalte, total nepractice pentru locuit, incalzit, intretinut. Au sens doar daca au fost locuite de uriasi.
https://cni-hd.ro/forumelevi/Mudflood/cladiri_simbol.png

Sunt uriasi in toata lumea surprinsi in picturi, sculpturi, poze. Documentarele de mai jos sunt fabuloase in bogatia de poze cu uriasi, arbori uriasi , arhitecturi asemanatoare de cladiri in toata lumea, cladiri ingropate in noroi in toata lumea, ce trimite la un cataclism ce ar fi avut loc in urma cu 200 de ani si despre care nu se vorbeste . Sunt poze de la 1850 cu orase complet goale, pare un fel de resetare a istoriei, o repopulare in 50 de ani a vechilor orase.

-Multe cladiri ingropate sunt din caramida nu din piatra,  nu au mai mult de 200 de ani, poate mai putin. Cum de nu mai exista memoria lor? Multe cladiri le vedem dezgropate, recladite si introduse in noile orase.
-Peste tot in lume gasim cladiri in stilul romano-gotic. Se pune intrebarea de ce guvernele din toata lumea ar vrea toate sa aiba acelasi tip de cladiri antice? Il gasim in Americi, in Japonia, in Ausralia, il gasim si la multe cladiri din Romania. De ce?
Gasim peste tot in lume chiar si aceleasi simboluri.

-Exista o presupunere ca mii de copii numiti 'orfanii' au fost adusi dintr-un nivel de extinctie ce a avut loc acum 250 ani si ca noi suntem progeniturile lor. Vedem trenuri de copii orfani adusi si imprastiati prin orasele pe care le-au decimat; copii care nu au memoria a ce s-a imtamplat sau a fost acolo.
Vedem usi gigantice, instrumente muzicale uriase ,sabii uriase, pusti si topoare uriase

-Schelete de uriasi s-au gasit multe si in toata lumea dar nu se popularizeaza. Au ramas doar grandioase constructii . Se pare ca nu avem istorie. Istoria se spune ca incepe acum 6000 de ani sau 450000 de ani dar de fapt  incepe doar de vreo cateva sute de ani. A fost tiranic modificata si alterata sub  Julius Augustus Caesar. Julius Caesar, care a adaugat lunile July si August, a schimbat calendarul intr-unul ce ii poarta numele.

Mud flood

- potopul de noroi
Epic,  “Mud Flood” e un termen ce zugraveste evenimente intamplate acum cateva sute de ani in timpul si la sfarsitul imperiului Tartar. Cladiri de cateva sute de ani din toata lumea, de o maretie fara egal sunt prinse si ingropate partial cu un etaj sau mai multe in noroi.  Unii spun ca a avut loc un fel de cataclism, un potop cu noroi care a sters imperiul tartar, asimilat apoi de Rusia. Sunt multe dovezi care vin ca argument, de la statui ingropate si orase
https://cni-hd.ro/forumelevi/Mudflood/mudflood50.png
https://cni-hd.ro/forumelevi/Mudflood/mudflood12.png

-“Inundatia de noroi” e un topic aparut de cativa ani, si se bazeaza pe toate aceste fapte descoperite, de cladiri si orase ingropate despre care istoria nu spune nimic.  Incredibile arhitecturi despre care nu avem nicio idee cine le-a facut si cum au fost construite. Cine au fost acei oameni. Cladirile nu par mai vechi de cateva sute de ani, poate mai putin. De ce nu a povestit nimeni nepotilor ?.
Foarte multe cladiri in toata lumea au un nivel sau doua ingropate in pamant. Sunt chiar orase ingropate in interiorul oraselor, ca si cum s-ar fi construit peste orasele vechi.
-Multe excavatii au dezvelit etaje ingropate sub cladiri. Nu se vorbeste despre asta, multe au intrarile zidite sub parter. Cladirile sau scufundat dar nu exista referinte istorice.
https://cni-hd.ro/forumelevi/Mudflood/oras_ingropat.png

-Cladiri construite ca centrale de putere Electromagnetice de tip tehnologie Tesla ar fi fost responsabile (accidental sau intentionat) de lichefierea pamantului cauzand un potop cu noroi in toata lumea care a ingropat multe cladiri si orase.
Vedem nave aeriene si masini electrice care au disparut sa apara din nou dar pe benzina. Vedem orase cu strazile ingropate sub ape. Orase fara copaci. Dovezi ale unor cataclisme de vreme extrema.
-Nu exista mentiuni in cartile de istorie de Tartaria, de uriasi , de inundatii cu noroi in toata lumea , de folosirea free energy, masini electrice, depopulare si repopulare, resetarea istoriei. Nimeni nu povesteste oficial despre toate acestea.
Sunt destule dovezi in documentarele existente  sa putem face conexiuni  in puncte lipsa din istorie.
-Hopi vorbesc de civilizatii anterioare . Sunt orase sub ocean care nu se potrivesc in istoria curenta. -Acceptam ideea ca mayasi au disparut brusc, magic, ca Atlantida e un mit. Sunt cu siguranta unele anomalii ciudate in istoria noastra.
-Nu exista nicio fotografie a statuii Libertatii cum a fost ridicata.

https://cni-hd.ro/forumelevi/Mudflood/rusia_1.png

Falsificarea istoriei

Jean Jack Rousseau - “Falsificarea istoriei s-a facut sa induca in eroare mai mult decat orice altceva omenirea.”
Honore de Balzac -” sunt doua istorii- una predata in scoli, o compilatie de minciuni, si o istorie secreta, care are la baza adevaruri istorice si o cronica scandaloasa”
Napoleon Bonaparte- “istoria a un set de minciuni la care agream cu totii”
"istoria este un pachet de minciuni despre evenimente care nu s-au intamplat niciodata, povestita de oameni care nu au fost acolo." George Santayana (1863-1952)

-Toti presedintii SUA incepand cu Washington sunt nu doar inruditi dar sunt si descendenti din nobilimea khazara. Khazaria a fost o regiune a Tartariei. Cei 14 presedinti dinainte de  Washington au fost stersi din cartile de istorie.
-Uitandu-ne la arhitectura rezistenta si la incarcatura de sculpturi si arta ce o contin e clar ca stramosii erau mult mai avansati decat ni se preda noua astazi ca ar fi fost.
-Ni se spune ca Marele zid chinezesc are 1000 de ani sau mai mult. Dar el nu are urme de eroziune care ar arata aceasta vechime, iar in scrierile lui Marco Pollo din sec 13, 14 nu este mentionata aceasta minune a lumii.
-Pe o harta din 1492 sunt cartografiate orase intregi din America, iar marile lacuri nu sunt prinse. Faptul ca Columb a descoperit America e o poveste. Pe harti ulterioare 1499 apar primele lacuri. America antica a fost a tartarilor. Sunt si legende despre taramul uriasilor. Marco Pollo apare cu steagul tartarian pictat. Tot ce predau prin universitati sunt minciuni. Suntem condusi de pshihopati.
-imperiul tartar - dupa revolutia bolsevica din 1917 tartarienii erau tinta pt exterminare. Executiile intelectualilor si persecutiilor continua pana in 1950

Ai nevoie de 2 generatii pentru a uita. .si 4 generatii sa ascunzi istoria.
E ca la judecata cand se impusca martorii ca adevarul sa nu poata fi demonstrat chiar daca se stie. Au fost mii de actiuni de distrugere a dovezilor in istorie. Distrugerea bibliotecii din Alexandria , distrugerea scrierilor mayase, toltece.
Si documentele despre Dacia si daci au fost si sunt sistematic distruse sau s-au pierdut inexplicabil.
Dovezile sunt peste tot in jur dar le ignoram. Piramidele din egipt, marele zid chinezesc, muzeul Hermitage, ruinele europei. Ni se da prin intermediul manualelor si mass mediei  o cheie de lectura intentionat deformata. Daca ai doar o singura sursa de insformatie poti crede toata viata o minciuna , oricat de mare e, daca ti se repeta ani la rand.

Tartarian free energy

Sunt multe cladiri uriase ca acestea, care nu au o functionalitate , pare o risipa inutila de resurse si timp.
https://cni-hd.ro/forumelevi/Mudflood/cladiri_freeenergy1.png
https://cni-hd.ro/forumelevi/Mudflood/cladiri-ornament3.png

Biserici, catedrale, moschee, si alte cladiri de venerare erau original statii de putere eterica,  centre de sunete rezonante vindecatoare. Cladirile folosite astazi pentru religie  original functionau ca spitale pt energie vindecatoare si energizanta in imperiul Tartar. Cladirile tartarilor sunt mult mai similare piramidelor egiptene in functionare si templelor gasite prin toata lumea decat pentru ce incearca istoria sa ne faca sa credem ca foloseau. Peste tot se vede o inginerie creativa, arhitectura complicata si tehnologie avansata, Tartarienii au transformat pamantul intr-un circuit de putere prin eter. La fel ca anticii au facut asta prin temple si piramide. Crucile tartarilor de pe acoperisurile cladirilor erau folosite ca antene eterice. Crucile si structurile metalice bizare de pe acoperisuri colectau eterul si distribuiau energia prin cladire.

Documentare despre Mud flood - tartaria- giants

https://www.youtube.com/watch?v=UGXua9BOddY
https://www.youtube.com/watch?v=dbjvZY_6DEQ
https://www.youtube.com/watch?v=N-c7vfg48sY
https://www.youtube.com/watch?v=f_P7825ckaU
https://www.youtube.com/watch?v=x23r1r8al2Q

- misterul turnului inclinat din rusia. Construit in 1712 are paratrasnet inainte cu 30 de ani ca Banjamin Franklin sa il inventeze. Partile metalice din constructie nici acum nu prezinta coroziune
https://www.youtube.com/watch?v=_dA1b_dAVxg

http://themillenniumreport.com/2019/02/ … r-weapons/
https://divinecosmos.com/books-free-onl … thie-grid/
https://www.youtube.com/watch?v=THIq1hOQXlc
https://www.youtube.com/watch?v=tQAJwj_p4AM
https://www.youtube.com/watch?v=N-c7vfg48sY
https://www.youtube.com/watch?v=9Ev0-Fps6T0

https://www.youtube.com/watch?v=Nip0eqUuQTg
https://www.youtube.com/watch?v=gH5yOA76IvQ
https://www.reddit.com/r/Tartaria/comme … an_giants/

https://www.youtube.com/watch?v=IXN3BOr … gcfJhZ%3A6
https://www.stolenhistory.org/threads/t … a-once.40/

- cladiri ingropate de noroi.
https://www.youtube.com/watch?v=p8M_BDnchPM

-pe site-ul CIA se gaseste documentul care spune ca rusii au falsificat istoria tartariei
https://www.cia.gov/library/readingroom … 00090002-6

-in fotografiile prezentate din anii 1850 se remarca marimea oraselor, majoritatea capitale  si lipsa aproape totala a populatiei .Orasele sunt pline de cladiri impozante, multe blocuri ce par vechi si care ar adaposti milioane de oameni, si totusi nu exista populatie.  Vedem constructii asemenatoare peste tot in lume in 1850 in stilul romano-gotic, constructii monumentale si lipsa totala a oamenilor. Primele fotografii sunt tot din acest timp, primele marturii par sa coincida cu inceputurile istoriei contemporane, orase pustii care au inceput sa fie repopulate cumva. Pare ca ar fi fost o calamitate  dar nimeni nu vorbeste de ea. In 1850 orase pustii dar cu monumentale constructii. Cine le-a construit? Avem povesti desigur, dar par sa nu se potriveasca cu ce vedem. Apoi avem marea ciuma care a distrus jumatate din europa, incendii multe, multa distrugere in acest timp. Ar mai fi teoria ca au construit orasele si apoi le-au ocupat, cum se intampla azi in China. Sunt orase complete in China construite fara sa le ocupe nimeni. Ce planuri ascunse justifica aceasta cheltuiala nu se stie.
Nu se vad masini parcate, nici animale,nu iasa fum pe cosurile caselor, nu e comert, e straniu de tot
https://www.youtube.com/watch?v=5Vqvxt_EXnU

-sunt zeci de turnuri de 100 m in Bolognia Italia la care nu se stie originea si se spune ca sunt construite pe la 1300. Acelasi gen de turnuri apar si in Tibet, in zone care nu au drumuri, nu au munte sa ia piatra din el. Oamenii din zona nu stiu cine le-a facut . Datarea cu C14 le situeaza originea acum 1000 de ani dar pare nefiresc.
https://www.youtube.com/channel/UC5vXBf … JHJxS8dNDw

Gasim cladiri impozante  stil roman- cu coloane care au putine functionalitati, nu au camere,nici usi, par o risipa de resurse, par sa aiba functii pe care nu le ghicim. Par mai mult masini arhitecturale
https://www.youtube.com/channel/UC5vXBf … JHJxS8dNDw
https://www.youtube.com/watch?v=SwVDNPpUUbk

https://dnaconsultants.com/tatarkhazar- … YOSZ_-xqZ4

https://www.youtube.com/channel/UC5vXBf … JHJxS8dNDw
https://www.youtube.com/channel/UCD5K2y … 3dg/videos
https://www.youtube.com/user/gzpg6b
4 Static in the attic
https://www.youtube.com/channel/UCjnUvg … 843EzD1J_Q
https://commons.wikimedia.org/wiki/Cate … of_Tartary
https://www.maritimeheritage.org/news/chinese.html )
http://opensfhistory.org/Photoset/1868_Earthquake )
https://www.sfchronicle.com/bayarea/art … 168096.php
https://www.sfchronicle.com/bayarea/art … 943338.php
https://www.youtube.com/watch?v=2CKM0sIXaqI

https://youtu.be/cGoycaH_TH0 https://youtu.be/TRP9_lqy4xM https://youtu.be/v8IiXf-7x9E https://youtu.be/AgaDxe4jpCk