1

Topic: Conspiratii 1

De ce crede lumea in conspiratii? Pentru ca exista profetii care s-au potrivit perfect cu realitatile
Analizati ideologiile urmatoare, de acum un secol, apoi comparati cu vremurile de astazi si judecati care ar fi probabilitatea sa fi aparut din intamplare.

Albert Pike si Trei Razboaie Mondiale

A. Pike, in 1869 un lider în Ku Klux Klan. Mazzini,Mason italian grad 33, devenit şeful Illuminati în 1834, a fondat în 1860, Mafia. 
-a primit o viziune, pe care a descris-o într-o scrisoare adresata lui Mazzini, in 1871.
-prezenta planurile - schita pt 3 războaie mondiale, necesare pt a aduce NWO.
-socheaza exactitatea prezicerii evenimentelor care au avut loc.

Scrisoarea lui Pike catre Mazzini
în cartea, Satana, Prinţul Acestei Lumi, Carr include o notă de subsol:
„WWI: dus ptr a permite Illuminati să faca din Rusia o cetate a comunismului ateu. Divergenţele cauzate de  „Agenturi” (între Imperiile britanic şi german vor fi folosite pt a aţâţa acest război. La sfarsitul războiului, comunismul va fi construit şi utilizat pt a distruge alte guverne şi a slăbi religiile. „
„WWII- purtat de fasciştii şi sioniştii politici a.i. nazismul e distrus şi sionismul să fie suficient de puternic pt a institui un stat suveran Israel în Palestina. În WWII, Comunismul Internaţional trebuie să devină puternic pt a echilibra creştinismul, care va fi ingradit şi ţinut sub control, până in momentul în care vom avea nevoie de el pt cataclismul social final.„
” WWIII - instigat de “ Agentura” Illuminati, între sionişti şi liderii Lumii Islamice. Războiul trebuie condus a.i. islamul şi sionismul sa se distrugă reciproc. 

Karl Marx, in Manifestul Comunist,

da 10 pasi pt a distruge o tara capitalista si a o face comunista.
controlul guvernului central pe toate aspectele sociale:
1.Abolirea/confiscarea proprietatii private, abolirea dreptului la mostenire.
Biblia zice: “Un om bun lasa mostenire copiilor si nepotilor.”
2.cresterea progresiva a taxelor , o banca centrala
3.abate mintea oamenilor de la guvern. Focuseaza-i pe sport, sex, jocuri, etc.
4. Incurajeaza o usoara atitudine a guvernelor spre crima
5. corupe tinerii. Indeparteaza-i de religie ,educatie libera pt copii in scoli publice.
6. proprietate guvernamentala pe comunicatii, transporturi , pe fabrici si agricultura
7. controlul guvernului asupra muncii ,
8. colective, planificare regionala
9. distruge credinta oamenilor in liderii lor, in eroii lor
10. inregistreaza toate armele sau confisca-le.
Lenin : “O persoana cu un pistol controleaza 100 fara pistol” 

Karl Marx a avut 6 copii: 3 au murit de foame in copilarie,2 s-au sinucis. La moartea lui Marx doar 6 oameni au participat la funeralii.” .

Ideologia marxista a dat nastere  principiilor  Scolii de la Frankfurt: 

1.Crearea rasismului,
2.Schimbari continue pt a crea confuzie
3.Predarea sexului si homosexualitatii la copii
4.Subminarea autoritatii scolii si profesorilor, 
5.Imigrari uriase sa distruga identitatea
6.Promovarea bautului in exces,   
7.Golirea bisericilor
8.O slabire a legilor impotriva victimelor crimei
9.Dependenta de stat prin ajutoare,   
10.Controlul media 
11.Incurajarea divorturilor
12.Abolirea diferentelor de educatie dintre baieti si fete
13.Declararea femeilor ca o clasa oprimata si barbatii asupritori

-Scoala de la Frankfurt da o descriere de acuratete a societatii de azi.  Azi auzim tot timpul de: “Political Correctness”,“Multi-culturalism”,“Diversity”,“Social Justice”,“Moral Relativism”

Protocoalele de la Toronto

Daca Guvernul Mondial ar avea un plan de actiune, ar putea fi o varianta a infamelor "Protocoale de la Toronto".
-Mass-media abunda in relatarea cazurilor de jafuri, talharii, delapidari si violuri, de crestere a divorturilor, pedofilie, distrugerea familiei, cresterea consumului de droguri, exacerbarea sexului in forme abjecte si degradante, razboaie "inventate" si de tehnologizare dezumanizanta.
-planul inrobirii omenirii pare la prima vedere o farsa .
-Cei mai multi nu vad lanturile care-i tin, nici libertatea controlata in care traiesc
-daca planurile NWO cad pe mana opiniei publice, pedeapsa pt cel care le-a dezvaluit e Moartea printr-o crima rituala camuflata intr-o moarte accidentala/ naturala.
-Moartea si dezvaluirile lui Serge Monaste  - arata modalitati de a provoca atacuri de cord /tipuri de "morti accidentale" unor pers. incomode.

Ce contin Potocoalele de la Toronto? stabilite in 1967. Planul "Caderii Natiunilor". Membrii grupului "6.6.6". conducatorii primelor 6 banci din lume, ai primelor 6 multi-nationale energetice si primii 6 producatori agroalimentari de pe planeta. Controlul politicii economice si sociale din  1970, 1980, 1990, va duce la preluarea tuturor formelor de putere mondiala .
1. Vom amplifica " Distractiile si Placerile Instinctuale" .Prin tehnologii audio-video si jocuri
de calculator pervertim tineretul. Satisfacerea instantanee a instinctelor primare face oamenii  slabi. O persoana cazuta in robia simturilor nu are idealuri nici tarie de caracter. E egoista.
2. incurajarea protestelor studentesti  si anarhiste ale tinerilor. Vom asocia aceste violente ale tinerilor cu toate cauzele referitoare la Ecologie.
- vom forta statele sa adopte politici de exploatarea salbatica a naturii.vom obliga statele sa-si rascumpere "Datoria Interna" cu 33% din propriile teritorii ramase in stare de salbaticie.
3."vidul interior" al tinerilor va fi umplut cu o stiinta falsa. Vom initia generatiile in computere. Ne servim de sistemul de educatie. In final un sclav in slujba altui sclav si toti vor fi controlati .
4. "Liberul Schimb International". vom izola nationalistii in grupari si partide diverse. La momentul oportun ii silim sa se lupte intre ei, vor discredita notiunile de nationalism in conceptia tinerilor. Natiunile stat vor cadea. Va escalada somajul asociat cu restructurarile multinationalelor noastre.
5. ne plantam agenti de influenta in posturile cheie ale Ministerelor de Afaceri si de Emigrari. vor modifica legile . vor deschide portile tarilor occidentale unui mare numar de imigranti din Africa, Asia si America de Sud. Provocam conflicte armate in " Lumea a Treia" pt a starni exodul saracilor. Efectul  e destabilizarea economiilor interne si cresterea tensiunilor rasiale.
Printre emigranti se afle organizatii extremiste religioase care isi implanteaza propriile religii, obiceiuri si traditii, in mijlocul natiunilor.
7. transferam  multinationalele in Europa de Est, Rusia si China. Ne intereseaza  sa avem acces  la o "Mana de Lucru ieftina si nesindicalizata.
8. Vom crea o "Economie Globala" care va scapa controlului statului-natiune, nicio presiune politica /sindicala nu va avea influenta asupra ei.
9. vom pregati o "Cultura de masa mondiala", un talmes-balmes, vom amesteca religii, stiinte, traditii, legi, obiceiuri, pt a dezbina si confuza societatile. Uniforma pt toti.
10. Prin intermediul "Economiei Globale" ne folosim de fortele militare ale statelor in scopuri declarat umanitare. Armatele vor fi trimise in tari care nu ni se supun.
11. "Forta de Mentinere a Pacii" o aducem la "Forta de Interventie" in care contopim  armatele Natiunilor Unite. Vom efectua fara lupta dezarmarea acestor state, nicio tara nu va fi puternica.
12. Folosirea la scara mondiala a "Armelor Electromagnetice". Vom provoca cutremure de pamant in regiuni industriale. Producem "Schimbari Climatice" care distrug recoltele, falimentam producatorii agricoli si  denaturam alimentele. Vom ruina agricultura statelor care nu ne accepta. Noi "Controlam Demografic" caci controlam productia Alimentara mondiala. Toti vor cumpara cand vrem noi, ce vrem si cu pretul impus de noi.
Populatiile nu au mémorie istorica. Repeta aceleasi erori.
13.incurajam copiii sa-si denunte parintii, supunem parintii unei psihoze a fricii
-fara parinti copiii vor fi handicapati in dezvoltarea psihologica si morala.
14. fabricam un tineret dispus tuturor formelor de delicventa, le pervertim morala
15. luam independenta economica a statelor de a-si produce hrana. suprapopulam orasele. Controlul individului prin computerizare.

Planul Kalergi


Richard Kalergi (1894 – 1972), francmason, “părintele fondator” al UE. 
-susţine ideea unei Europe unite, în cadrul unui guvern unic mondial,centralizat, neales. Contele Kalergi a lansat, în 1923, ideea unei uniuni economice franco-germane, bazată pe cărbune şi minereu de fier. Soluţie pt a scăpa Europa de un nou conflict franco-german, care a iniţiat procesul de integrare europeană.
-Kalergi a propus Oda Bucuriei, imn al Europei unite .În cartea sa declară că locuitorii  Statelor Unite ale Europei nu vor fi populatiile originale ale Europei, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. Popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare, pt a crea o turmă multietnică fără calitate, uşor de dominat. Eliminarea naţiunilor prin mişcările etnice separatiste sau imigrării în masă.
-Eliminând democraţia, guvernarea poporului, apoi însuşi poporul prin amestecarea raselor,
- rasa albă trebuie înlocuită cu o rasă metisă uşor de dominat.
-Eliminând egalitatea tuturor în faţa legii şi evitând orice critică la adresa minorităţilor prin intermediul legilor extraordinare, se reprima masele. Puterile occidentale s-au încredinţat planului său, băncile, media şi Societatile Secrete americane au finanţat aceste proiecte. El e autorul Europei, care se dictează prin Bruxelless şi Maastricht.
Deşi nicio carte de istorie nu vorbeste de Kalergi, ideile lui se regasesc in politica actuală a UE privind imigrația în masă, cu legi de protecție a imigranţilor, sub masca unui umanitarism care vizează în secret distrugerea identității europene și crearea unei rase mixte, manipulată de elita.
UE i-a îndoctrinat pe europeni, prin mass-media  să tolereze și să accepte multiculturalismul;
Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi.”
-cum e posibilă o estimare atât de precisă, dacă imigrarea nu e un plan stabilit de forte oculte ?
- Dacă imigranţii sunt vitali pt întinerirea ţărilor bogate ale Europei, de ce românii,bulgarii, polonezii, sârbii şi altii NU SUNT PRIMIŢI CU BRAŢELE DESCHISE? De ce se deschid porţile doar arabilor, negrilor şi asiaticilor? Angela Merkel a declarat că Germania, până în 2050 va primi milioane de ARABI !!!
- Căsătoriile multirasiale produc noi indivizi de rasă mixtă: „copiii lui Kalergi”. Planul Kalergi: genocidul populatiei europene .
Planul Kalergi- -O parte din imigranti vor siguranta, altii vor sa-si impuna legile, traditiile,
-“Tot mai multe violuri săvârșite de imigranții musulmani în Europa, Suedia si alte tari,
exista o criminalitate rasiala in crestere, ignorata de “politia diversitatii”. In Malmo, politia a recunoscut ca orasul e controlat de bande violente de imigranti musulmani.
Numarul abuzurilor comise de musulmani impotriva femeilor e foarte mare. E sprijinit si promovat deschis de liderii religiosi islamici, care acuza victimele si ii exonereaza pe violatori, - un proces religios de ocupare a europei, violul ritualic băga spaima în cetățeni.”
Criza Imigrantilor a fost provocata de SUA-UE, iar imigrantii vor crea haos in Europa ! 
Kalergi proclamă eliminarea naţiunilor prin mişcări etnice separatiste sau imigrării în masă. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici indispensabile pt a genera superioritatea elitei. Pretinde crearea subumanilor, iar mulţumită caracteristicilor negative ale lor şi instabilitatii, să se garanteze toleranţa şiacceptarea „rasei nobile”.
Ben Franklin: “cei ce vor renunta la drepturile lor pt pace si securitate nu vor avea nici pace
nici securitate..”  
-Bill Clinton a semnat tratatul biodiversitatii : “trebuie redusa populatia sub 1 miliard.”

2

Re: Conspiratii 1

5G affects sinners more.


“COV-19” found inside 5G; forgive me.


Wearing mask = initiation into the freemasonry. God of freemasonry = Yabulon. Yablunya = apple tree in Russian. Yabulon = serpent that gave Eve the forbidden fruit = Satan.

Nano-worms inside face masks; only H2O2 kills them; boiling and alcohol do not; don’t wear masks.

Just home school your kids off grid somewhere (like inland Alaska).

In Idaho middle schoolers were vaccinated by National Guard. This is beyond scary. Obviously, parents didn’t even know about it.

Ingredients of COVID vaccines are scary; they are: graphite oxide, aluminum, mercury, nanobots, nanochips, nanoworms, morgellons, bat’s DNA, Luciferin, Luciferase, blood of antichrist, cells of aborted fetuses, etc.

Tests are chipped too; gov’t collects your DNA from your nose and will send demons your way using torsion fields; that’s why in college Calculus class, torsion fields are no longer studied officially.

COVID and subsequent vaccines = mark of the beast and depopulation/sterilization plan.

Gov’t could use three vaccine strategy for depopulation: 1st vaccine turns off the immune system; 2nd gives you diseases; 3rd puts the immunity back to fight new disease to cause death.

Chipped/vaxxed were sent signal/command by Satan’s Super Computers to receive World Passport (grey plastic card with no name on it) [according to saint Vyacheslav Krasheninnikov]. When they stretched their hands to get it, gov’t clerk pressed button to administer the unforgivable green 666 tattoo by isotope rays on wrist or forehead.

Food stores mark people people who steal marked food because only a marked person can swallow marked food.

Antichrist released prisoners and psychos from insane asylums to help him “mark-of-the-beast” everyone.

Police mark people at checkpoints and highways.

You need to hide OFF GRID without documents/electronics in order to escape mark of the beast. If you manage to escape it, then your direct ancestors will go to heaven; forgive me.




Money became electronic; gov’t said that someone lost their card or it was stolen; now they have solution: mark-of-the-beast system as no one will steal your forehead/wrist; permanent hell for this according to the Book of Revelation Chapters 13 and 14; forgive me.


Side effects of COVID vaccines!!!