1

Topic: Luna - plina de mistere

Luna 

   - Tot ce crezi ca stii despre Luna ar putea fi o minciuna  -   
1. Luna reflecta lumina anormal. Luna e rotunda, dar de unde stim ca este sferica?.
-in luna plina intregul disc straluceste intens, imposibil de la o suprafata sferica.
-O sfera nu reflecta lumina, doar ceva plat sau concav. Planetele reflecta lumina in acelasi fel.
-Anticii mereu s-au referit la luna si soare ca fiind discuri, nu sfere
2. Legea gravitatiei demonstreaza că Luna n-ar trebui să existe : Un obiect de dimensiunea Lunii n-ar putea rămâne fix pe cer mult timp. Forta gravitationala care ţine Luna pe cale necesită o distanta la Pamant constanta. Dacă distanta s-ar micşora, Forta gravitationala creşte. Luna ar fi atrasă spre Pamant tot mai tare până s-ar ciocni.
- Orbita Lunii oscilează permanent faţă de Pamant. vedem luna mai mare sau mai mica.
3. Luna e enormă! Luna e aproape un alt Pamant . D= 3.474 km, e un sfert din Diametrul Pamantului. Exceptând Pluto și Charon (luna lui Pluto), proporția Luna/Pamant e cea mai mare din cele descoperite .
4 Compoziția solului e similară cu a Pamantului, situatie unica în spațiu. Lunile și planetele diferă fundamental unele de celelalte.( desi in supa din Big Bang ar trebui sa aiba compozitii asemanatoare, nu atat de diferite cum le gasim.)
Unele roci lunare conțin metale procesate : alamă, uraniu 236 și neptuniu 237. Aceste elemente se obțin exclusiv artificial. Neptuniu rezulta din producerea plutoniului în centrale nucleare. Nu se explica titanul din rocile lunare.. (sau rocile nu sunt de pe luna, ci fake Apollo ? ! ?)
5. E incomparabila cu alte luni. - vedem Luna foarte clar, cu ochiul liber si e la 385000 km . -la un munte, la cativa km, nu-i putem vedea detaliile.  
6.Luna are o orbită ciudată, unica in sistemul solar. Toate lunile orbiteaza planetele lor pe la ecuator, a noastră orbiteaza cu o înclinare de 5 grade.
7.„E creația ET?”. Pare goala. -cand e lovita suna ca un clopot. Impactul Modulului Apollo a cauzat  o reverberatie de o ora.
8. Cum se explica coincidenta ca e chiar la distanta necesara si are exact diametrul sa acopere perfect soarele la eclipsa? Luna e de 400 de ori mai mica decat soarele si la de 400 de ori distanta fata de pamant (unic in univers), astfel incat luna acopera exact la aceeasi demensiune discul solar in eclipsa. Probabilitatea in cosmos e urias de mica pt asa ceva.
Luna e singurul satelit natural din sistemul solar cu orbita aproape circulara.
9. In orice zi, din orice loc al Pamantului, vedem mereu aceeasi față a Lunii. Singurul mod in care putem vedea doar o fata a lunii pe tot pamantul e  modelul FE cu fata in jos .
10. Luna are o atmosfera foarte subtire, temperatura la suprafata variaza de la 134 la -153 grade Celsius; o urma ramane neschimbata milioane de ani. Cum o fi rezistat un costum de panza al cosmonautilor la asemenea diferente de temperatura?
11. De ce se vede luna plina ziua ? se poate doar pe un FE si luna luminator. Ca sa vad o luna plina trebuie ca pamantul sa fie intre soare si luna pe aceeasi linie. Nu e cazul ziua, poate ca nici noaptea.
12.Luna e singurul corp ceresc fara rotatie in jurul axei sale, un indiciu ca ar fi artificiala.
13. Transparent moon - uneori vezi stele si planete direct prin suprafata lunii!
-sunt documente inregistrate ale astronomilor, de secole, ce afirma ca au vazut stele prin corpul lunii, ca luna e translucida.( la min. 13 ) video: https://www.youtube.com/watch?v=fH7BjIzXWOg
-intr-o eclipsa partiala de soare, conturul soarelui s-a vazut prin luna
-chiar cand vedem doar o portiune din luna, poti vedea uneori un contur luminos al lunii
-Se vede cerul albastru prin craterele lunii
14. Comportamentul animalelor faţă de Luna plină,  (ex, lupii) e neobişnuit. - ceva ii deranjează. “lunatic” =nebun.
-lumina ei afecteaza ochii si sanatatea, influenteaza ciclul femeilor.
-Sunt mai multe accidente in  Full Moon.
-“Othello”,Shakespeare: Luna vine mai aproape de Pamant si înnebuneşte pe oameni”.
- Ocultistii spun ca in luna plina glanda pineala se deschide mai mult, energia e mai activa, ritualuri mai puternice.  Puterea ayahuasca , meditatia pe New Moon si Full Moon, sunt foarte diferite in energie. E benefic sa postesti inaintea New Moon.
15. -cand luna incepe sa scada miscarile devin mai anormale. Uneori atarna toata noaptea intr-un loc, alteori se deplaseaza inapoi. -multi oameni au vazut luna in fata norilor
-luna niciodata nu rasare de la orizont, apare parca din neant
16. Stele in fata lunii : Au fost multe observatii de lumini (stele/planete) trecand prin fata lunii. “Steaua, in loc sa dispara in momentul cand a atins marginea lunii, a alunecat pe partea intunecata a lunii, ca si cum e vazuta prin luna transparenta; sau ca si cum steaua ar fi intre luna si pamant … cauza fenomenului e un impenetrabil mister."  Royal Astronomical Society for June 8, 1860,
17. pozele cu pamantul de pe Apollo arata pamantul de aceeasi marime cu luna desi e de 4 ori mai mare
18. Suprafata ei arata totusi plina de lovituri. In ciuda multor stele cazatoare (meteoriti) din fiecare noapte ai crede ca vor lovi luna provocand cratere, dar nu o fac.
19-Unii cred ca Luna e o holograma. – cum afecteaza plantele, animalele, oamenii?
20. Luna are peste o mie de zeitati pe pamant, de acum 2700 BC. . De ce ? Soarele nu e tratat la fel, nici alte planete.
-în trecut “lunatic”= “cei ce cred în Lună”. Zeul biblic e un zeu lunar.
-Venus si Mercur au si ele faze – stiinta ne spune ca tot datprita  Unghiului luminii soarelui (stim ca e imposibil). Venus si Mercur sunt ambele in fata soarelui,si in spatele lunii – asta le face foarte mici, cam la aceeasi distanta de noi ca Soarele si luna. 
-steaua in 5 colturi e Venus in scrieri esoterice. originea simbolului e in Mesopotamia, cu  Sin (Nanna la Sumerieni) si Steaua lui Ishtar (Inanna la Sumerieni).
-e relatat ca uneori :Venus si Mercur , rar trec prin fata lunii
Venus e mai stralucitoare decat Mercur, steaua din Luna sigur e Venus.

-Se crede ca.. dacă Luna n-ar exista, nici noi n-am fi. Cu o dimensiune de 1/4 din Pamant, gravitatia puternică a lunii stabilizeaza înclinaţia Pamantului la 23.5 grade şi ajută la circulaţia apelor reci şi calde ale oceanelor. înclinaţia genereaza schimbări temperate de anotimpuri, şi singurul climat blând care poate susţine organisme complexe.

Lumina lunii e ciudata

1. Sunlight e galben aurie si calda, Moonlight e alb argintie, albastra si rece .
-Daca Luna reflecta sunlight n-ar putea radia pe pamant o alta lumina decat cea primita de la soare. Daca ar absorbi unele lungimi de unda n-ar avea culoarea alba.
Sunlight e calda, uscata si conservanta, antiseptica; substantele expuse la ea se usuca, coaguleaza, se micsoreaza, pierd tendinta de descompunere; stafidele, prune uscate. peste etc.
Lumina lunii e umeda, rece, si puternic septica; substantele putrezesc.. creaturile vii expuse indelung la razele lunii, devin afectate morbid. “Luna are un efect fatal asupra celor care, in Est, dorm in razele sale; si pestii devin vatamatori pt cei care ii mananca.”
Luna genereaza o lumina rece. ziua sunt 32 gr la soare si 26 la umbra. Cu luna e invers. in luna sunt 10 gr si la umbra lunii sunt 15 gr. Lumina lunii sub lupa e foarte luminoasa dar nu creste temperatura. Invers ca la soare. Concentrarea razelor solare arde, topeste substante.
-sunlight sting un foc obisnuit, Moonlight creste combustia
-lumina soarelui si a lunii  clar au proprietati diferite;


-Luna are 1/6 din gravitatia pamantului, totusi misca oceanele in sus de 2 ori pe zi, schimba forma pamantului la o masa de 4 ori mai mare ca a ei si asta de la 238,000 miles departare. Si asta in ciuda fortei mult mai mari a soarelui de la  93 million miles care de fapt le fixeaza pe ambele pe orbita. Desi mareele sunt atat de diferite intre ele la distante mici, unele inalte de metri altele doar de jumate de metru
Newton spunea ca obiectul cel mare il atrage pe cel mic, nu invers.
“Cand faci niste calcule cu formula gravitatiei si cu distantele si greutatile  care le da stiinta la pamant, soare si luna, constati ca nu se potriveste nimic, si sunt stupide.Pur si simplu matematica nu lucreaza. ”

-Luna nu reflecta sunlight din cateva motive;
1. moon si sun-light se reflecta la fel pe suprafata apei. Razele lunii diverg la fel ca razele soarelui
2. Luna produce propria caldura –soarele si lunaau energii electromagnetice opuse.
5) În antichitate, al doilea corp ceresc după Soare era Venus nu Luna! Unde era Luna atunci?
-omenirea a venerat zeităţile care locuiau în ceruri.
-O Stea in interiorul lunii in crestere a fost simbolul Islamului,a imperiului Otoman, e si pe steagul altor tari Algeria, Azerbaijan, Libya, Malaysia, Mauritania, Pakistan, Singapore, Tunisia, Turkey, pe haina militara din Croatia, Germania, Ireland, Poland, Portugal, Romania, Suedia, Ukraina si Marea Britanie.

Miturile spun ca a fost o perioada cand Luna nu a existat

-Stiinta presupune ca luna s-a format acum 4 miliarde de ani. De unde scot asemenea estimari, cum s-ar verifica? De ce se joaca cu miliardele de ani fara nicio baza ? Majoritatea  cred ca acesta ar fi adevarul, desi nu are baza stiintifica, e doar o presupunere, si ea curioasa la randul ei.
-Democrit si Anaxagora invata ca a fost o vreme cand Pamantul a fost fara Luna
-Aristotel scrie ca Arcadia in Grecia, inainte de a fi locuita de eleni, a avut o populatie de Pelasgi, care au ocupat deja pamantul inainte de a exista Luna pe cer;  numiti Proselenari.
-Apollonius din Rhodes mentioneaza vremea cand nu toate orbitele erau in rai, si numai Arcadienii traiau, locuiau in munti inainte de a exista Luna.” 
-Plutarch scrie: “erau Arcadienii, asanumitii poporul pre-Lunar .”
-Ovidiu scrie: “Arcadienii sunt mai vechi decat luna.” 
-Hippolytus : “Arcadia a adus Pelasgii, mai vechi decat Luna.”
Multe legende vorbesc de un trecut cand luna nu era pe cer.
-Indienii  din Cordilieri, Colombia - legende de pe  cand nu era inca Luna pe cer.
“Soarele , luna si stelele erau acum stabilite. Totusi nu era Soare la fel ca cel de acum; caldura lui  era slaba. “Imediat dupa moartea zeilor Soarele si-a inceput miscarea in ceruri; (Central American myth)
-“prezentul e varsta a patra, caderii zeitelor nascute in ceruri, nasterea omenirii din osul adus din Hades. sfarsitul unei conflagratii universale” (Central American myth)
- În limba engleză, nu s-a făcut niciodată referire la Lună înainte de 1066.
2) În civilizaţiile vechi din America, Luna nu apare.  Mayaşii şi incaşii erau mari astronomi. Europenii ajunsi pe continentul american, în sec 16, au ars toate documentele şi cărţile vechi ale acestor civilizaţii. De ce? Ce au încercat să ascundă?

2 sori si 2 luni pe cer

- Cosmologia Jain: spune ca erau 2 sori si 2 luni rotindu-se peste pamant.
-astronomul francez Frédéric Petit, Toulouse Observatory, in 1846 anunta ca a descoperit a doua luna intr-o orbita eliptica in jurul pamantului. In 1898 Hamburg scientist Dr. Georg Waltemath pretinde la fel, in 1918, astronomul Walter Gornold pretinde la fel. Unii spun ca era Lilith.

Luna provoaca mareele

-cum provoaca luna maree la oceane si nu poate la un lac sau o balta?
-Forta gravitationala e proportionala cu greutatea si invers proportionala cu patratul distantei. Daca luna are putere sa ridice orice de pe pamant, si cu 1 cm, cand atractia pamantului pt acel lucru e de miliarde de ori mai mare decat a lunii, nu e nimic in teoria gravitatiei care sa impiedice ca oceanele sa fie mutate pe luna cu atmosfera cu tot.
-Daca totusi o face, atunci nu gravitatia ar fi explicatia ci un fenomen electric. Oceanele sunt sarate, lacurile nu, de aceea afecteaza oceanele si lacurile nu. 
-Daca ar provoca maree ar trebui ca barometrul sa indice o scadere de presiune, dar nu exista.

Matematică ciudată – Numerologie precisă
Raza Lunii = 1.080 mile = 3 x 360 , Rază Pm = 3.960 mile = 11 x 360
R Pm + R Luna = 5.040 mile = 1 x 2 x 3 x 4 x 5 x 6 x 7 = 7 x 8 x 9 x 10
Diametrul Pm = 7.930 mile = 8 x 9 x 10 x 11
- simple coincidențe sau a existat o forță care le-a creat asa?

Cataclysmic Myth Involving the Sun and Moon

-sunt legende in lume ca Soarele s-a stins, despre zile de intuneric, un nou soare, sori vechi (Maya -suntem in al 5-lea soare,  Toltecii ca suntem in al 3-lea), soare ce sta nemiscat, despre disparitia soarelui, Lunii si stelelor de pe cer, caderea soarelui, lunii si stelelor de pe firmament
- sunt legende despre soare rasarind la vest si apunand la est,
- despre soare ce calatoreste prea repede, prea incet. “-in acea zi Va cadea o ploaie de foc”;
“a fost un uragan urias, a maturat tot, oamenii au scapat in pesteri. Cand au iesit au gasit pamantul populat de maimute. In timpul acela a fost intuneric, nu s-a vazut Soarele sau luna”
Pawnee ,Indieni din Nebraska. The legend:
“Batranii ne-au spus ca atunci cand vine timpul ca lumea ia sfarsit luna va fi rosie;  soarele se va sfarsi.... vor fi multe semne inainte printre stele. Meteoriti vor zbura prin ceruri. Soarele va avea diferite culori, raurile se vor umfla.” “The Pawnee Mythology,“
“ potop, uragane, foc din ceruri, luna sangerie, in final Soarele isi schimba culoarea.” Pawnee si alte triburi indiene stiau ca Dumnezeu a adus aceste cataclisme . 
“Indienii din Brazilia spun ca distrugerile erau cauzate de luna care cadea din cand in cand pe pamant” “Myths of the New World”.
Cartea indiana, Vedanta-Sutras, spune ca pamantul e periodic devastat si isi schimba numele si forma. Suprafata pamantului se dizolva si e produsa alta mai tarziu.
- “a inceput lupta dintre cei 2 frati, Tezcatlipoca and Quetzalcoatl (the Sun), destinata sa distruga lumea din timp in timp,cu toti locuitorii ei. jumatatea de soare creata de Quetzalcoatl lumina lumea slab,si zeii s-au adunat sa adauge cealalta jumate de soare. ceilalti zei au umplut lumea de uriasi, care puteau distruge copacii cu mainile
“era pe cand  Tezcatlipoca a furat Soarele din ceruri doar pt el; cand noaptea eterna se inchide peste Univers.” “American Hero-Myths”
-In Popul Vuh (sec. 16), Gemenii eroi Mayasi sunt in final transformati in Soare si Luna. In mitologia maiasa, inainte de a deveni obiecte celeste, Luna si Soarele erau creaturi terestre.
“Indian Myth and Legend” 1913 
-7 sori vor bea apele din mari si rauri. Nu vor mai fi nori. atunci, cel auto creat, prima cauza a toate, va absorbi vanturile si merge sa se culce. Universul va deveni o nesfarsire de ape inspaimantatoare.” 

-Rahu si Ketu sunt capul si coada sarpelui demon Ouroboros (gasit peste tot in lume, simbolizeaza natura ciclica a universului.: creatia din distrugere, viata din moarte). Ouroboros isi mananca coada sa sustina viata; simbolizeaza acoperirea Lunii si Soarelui intr-o figura 8,cu capul de leu si coada un vultur.  Ouroboros e simbolul alchimic al disolutiei. el dizolva argintul si aurul simbolurile Moon & Sun. Sarpele e cunoscut ca milky-way, despicatura neagra. The dark rift are mituri despre un sarpe ce vine si devoreaza pamantul si cerul. Rahu and Ketu sunt la origine simboluri, zeitati,si arhetipuri de cataclism – care devoreaza  Sun and Moon.
-o teorie egipteana consemnata de Herodot:
-pare ca in timpul unui cataclism mecanismul cerului s-a schimbat cumva. Luna, cum o stim noi, e un soare antic care si-a pierdut puterea in timpul ultimului cataclism major, si acum functioneaza defect.
-ultimul cataclism  e acum 10,000 BC, unii spun ca se repeta ciclic la 5000 ani.
-In sec.6,in Europa si Asia a fost o racire severa. 1816 e cunoscut ca anul fara vara cu temperaturi foarte reci pe tot pamantul, si cu zapada vara.
-Luna e un soare defect, frecventele se schimba, din cauza pierderii puterii, efectele asupra pamantului se schimba
- Biblie:" Soarele se va schimba în întuneric şi luna în sânge, înainte de a veni ziua Domnului."

Indienii Algonquin din Canada -“Ea e o minte diabolica care aduce boli peste oameni, chiar mama noastra; Ea ucide oamenii, altfel ar fi nemuritori; ’ cine e aceasta femeie? In legendele indienilor e Chia, Luna, zeita apelor si a inundatiilor- “Myths of the New World”
Concluzia: exista un cataclism major, ce clatina si distruge totul sub firmament. Un distrugator si un nou soare vine prin crapatura intunecata (dark rift) a caii lactee si provoaca ravagii. Soarele moare si devine Luna.
The Book of Enoch:  “sunt 2 luminatori pe cer, au orbitele ca cerurile; si au dimensiuni egale”; ..”si Uriel imi arata o alta regula, cum lumina e turnata in luna din Soare.”

http://pperov.angelfire.com/galactic.html#apocatastasis   
https://saccsiv.wordpress.com/2016/09/2 … ru-goliat/
-unii spun ca au vazut luna stand pe loc vreo cateva ore
https://www.youtube.com/watch?v=cYwHPYPCKwA
-unde lunare  :  https://www.youtube.com/watch?v=3LGmF6yVK0Q
-cauzele eclipselor  : http://www.sacred-texts.com/earth/za/za29.htm
-luna dispare de pe cerul fara nori  :https://www.youtube.com/watch?v=HidFcm6VAa8
-exp.- apa prin incalzire se dilata : https://www.youtube.com/watch?v=IHhvaUdWfDI
-arata ca soarele si luna nu sunt foarte departe, si ca pm e plat
https://www.youtube.com/watch?v=GBYuvTV … e=youtu.be
-unde pe luna : http://www.youtube.com/watch?v=626i61O5q54
-luna se topeste : https://www.youtube.com/watch?v=XsXrtSrnW30
http://www.nesdis.noaa.gov/DSCOVR/
http://www.theflatearthsociety.org/foru … X6xHWT3XIU
https://www.youtube.com/watch?v=RL2gN8l … S7AkE2ixIc
https://www.youtube.com/watch?v=4JYesHJ … fmkGZ7B2hA

http://www.ask.com/question/which-eleme … e-magnetic
http://en.wikipedia.org/wiki/Resonator
timeanddate.com http://www.timeanddate.com/worldclock/sunearth.html
https://www.google.ie/search?q=moon+dur … 1264%3B749
Hologram Moon Projectors Greatest Hits Vol.2 Dec 2013
http://rt.com/news/space-evidence-unive … ogram-195/
-motive pt care luna e sferica : https://www.youtube.com/watch?v=3kBvLZIRtj8
transparent moon : https://www.youtube.com/watch?v=JxHsY09lheo
-sursa luminii pare ca vine din spatele lunii,si isi schimba unghiul functie de pozitia lunii.
http://www.waykiwayki.com/2015/07/flat- … ebook.html
https://thenarrowgateweb.wordpress.com/ … deception/
E luna asa departe cum se spune? : https://www.youtube.com/watch?v=3rzt6U08gzM
-dovezi ca luna nu e cum ni se arata : https://www.youtube.com/watch?v=KpAYAqgNsMs
-eclipsa de luna, cand se vede si luna si soarele
https://www.youtube.com/watch?v=4KHfmwF3GVY
-doua luni pe cer : https://www.youtube.com/watch?v=-FmrGYvYcUo